Bij Pedro Oosthoek is de taart nooit op! FOTO: MARGRET TIELEMAN
Bij Pedro Oosthoek is de taart nooit op! FOTO: MARGRET TIELEMAN Foto: Margret Tieleman

De Hypotheekshop uitgebreid met Pedro Oosthoek Makelaardij

ETTEN-LEUR – Pedro Oosthoek is hèt gezicht van De Hypotheekshop op de Markt in Etten-Leur. Hij staat klaar voor zijn cliënten, is betrokken en wil hen zo goed mogelijk van dienst zijn. Vandaar dat hij nu een stapje verder gaat in zijn service om het gehele proces van het aanschaffen of verkopen van een woning zo inspirerend en ongecompliceerd mogelijk te laten verlopen. Dat doet hij door zijn activiteiten uit te breiden met Pedro Oosthoek Makelaardij. Zijn slogan: "de taart is nooit op!"

DOOR STELLA MARIJNISSEN

De Hypotheekshop is al sinds 1 april 2006 gevestigd in Etten-Leur. De medewerkers bemiddelen voor hun cliënten en adviseren hen in de ruimste zin des woords. Want zij steken hun licht op bij alle banken. "Zelfs bij de Triodos hypotheekbank en die is zeer selectief in zijn samenwerking met hypotheekadviseurs. Daarnaast houdt zij een scherp oog op het milieu" zegt Pedro.

Betrokken

Niet de rente is volgens Pedro het belangrijkste punt van afweging bij de zoektocht naar een gunstige hypotheek, maar de voorwaarden. Zo biedt hij zijn ruim 1.800 cliënten de mogelijkheid om voor hen jaarlijks te bekijken of zij nog wel de juiste hypotheek hebben of dat een wijziging verstandiger is. Die inzet en betrokkenheid heeft ertoe geleid dat De Hypotheekshop wordt uitgebreid met Pedro Oosthoek Makelaardij.

Transparant

"Wij hebben onze eigen filosofie met betrekking tot een hypotheek. Een hypotheek sluit je af om een woning te kopen. Daar hoort naar onze mening ook een goede bemiddeling bij. Want als je verkeerde handelingen pleegt met jouw hypotheek, kan de hypotheekrenteaftrek in het geding komen. En, wat is er dan beter om dat onder één dak te hebben. We streven transparantie na, met duidelijke vaste tarieven. Wij ontvangen geen beloning van partijen waar we mee samenwerken, zoals taxateurs, bouwkundig inspecteurs of notarissen. Dat voordeel geven wij terug aan de klant. Dat is wel zo eerlijk. De klant betaalt bij ons alleen dat wat noodzakelijk is."

Oplossingen

Pedro Oosthoek en zijn medewerkers hebben een visie en een missie. Zij werken alleen voor hun eigen klanten, op basis van vertrouwen en openheid. "We koesteren onze langdurige relatie met hen en blijven innoveren zodat wij onze producten en diensten op topniveau kunnen aanbieden. We willen het beste voor onze cliënten en ze goed begeleiden van het ene huis naar het andere. We zoeken naar oplossingen. Daar krijgen we een kick van. Bij ons is de taart nooit op" zegt een zeer gemotiveerde en enthousiaste Pedro.

Advies

Pedro Oosthoek Makelaardij werkt met drie gecertificeerde makelaar-taxateurs die goed bekend zijn in de regio Etten-Leur – Breda. Zij gaan voor hun cliënten op zoek naar de gewenste woningen of bemiddelen in de verkoop van hun huis. Ze brengen desgevraagd, of misschien ook wel ongevraagd, hun adviezen uit. Want wat is er plezieriger dan een expert die met je meedenkt en je op mogelijkheden wijst. Niet alleen op hypothecair gebied, maar ook op het woninggebied. Je gaat dingen ervaren waar je zelf nooit bij stil hebt gestaan. Wellicht behoort die woning waar je oog op gevallen is tóch tot de mogelijkheden. De specialisten zoeken het voor je uit.

Toekomst

Natuurlijk is op de website de nodige informatie te vinden. Maar er gaat toch niets boven een persoonlijk gesprek, op het kantoor van Pedro Oosthoek Makelaardij of aan de keukentafel. De medewerkers zijn altijd bereikbaar, óók in het weekend en 's avonds. Een telefoontje en wellicht wordt jouw toekomst wel heel anders dan je gedacht had.[l]