Gezellige afsluiting competitie Bridgeclub KBO Etten

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar eindigde het bridgeseizoen van de Bridgeclub KBO Etten met de traditionele "fietsbridge". Er was weer een leuke route uitgezet door de heren Voesenek en van den Wijngaard, die naar Zegge voerde, waar het team van De Nieuwenbergh ons opwachtte. Er hadden zich 112 leden opgegeven, maar gezien de weersverwachting ging een groot deel toch maar met de auto. Er waren 24 fietsers, die na 15 kilometer droog maar wel met koude handen arriveerden. De koffie met een warme appelflap viel bij iedereen dan ook in de smaak.

Er werd in vijf lijnen gespeeld, dus was het een drukte van belang, maar gelukkig een erg gezellige drukte in de ruim, leuk opgestelde, zaal. Na drie spelrondes werd er een lekkere kop soep geserveerd en kon men genieten van een prima verzorgde, echte, Brabantse Koffietafel. Dat was ouderwets smullen! Geweldig! Om 2 uur startten we weer voor drie spelrondes met een korte pauze om de inwendige mens te kunnen versterken. Bij de prijsuitreiking werd de wisselbeker, de Jan Blom Trofee (genoemd naar onze oprichter), uitgereikt aan de clubkampioenen Wil Storms en Ine Vink. Zij hadden het hoogste percentage behaald bij onze kampioensdrive, die voor de eerste en tweede plaatsen van onze vijf groepen was georganiseerd. Proficiat, dames, namens alle leden!

Vervolgens ontvingen de eerste, vijfde en negende plaats per lijn een prijs. Tijdens dezer uitreiking kon men nog een toetje en een hartigheidje/drankje nemen. Rond half vijf ging het "fietsvolk" weer op weg naar Etten-Leur, De Linde, en gelukkig viel het weer niet tegen, de zon was doorgekomen en de temperatuur was wat aangenamer.

Iedereen was het erover eens dat de dag zeer geslaagd was, dus moest er nagepraat worden. Dit kon in ons thuishonk, De Linde, waar we nog iets konden eten en/of drinken. Inmiddels een goede gewoonte, deze gezellige nazit. Veel leden lieten zich daar dan ook nog even zien.

Al met al een gezellige dag, waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken. [l]