Winst en verlies voor Focus 1 en B1

ETTEN-LEUR - Focus B1 speelde afgelopen donderdagavond tegen DVS69 B3 en de start was voorspoedig. Het liep heel goed en Focus B1 was op dat oment de sterkste. Bij de rust stonden ze dan ook met 5-2 voor. In de tweede helft zag men een heel ander beeld. Veel onnodig balverlies en missen van wel verkregen kansen in combinatie met een beter draaiend DVS69 B3 zorgde alsnog voor verlies. Een flinke teleurstelling en onnodig.

Dat hebben ze op zaterdag wel beter gedaan. In Oud Beijerland moest men aantreden tegen Korbatjo B1. Deze wedstrijd wisten ze wel winnend af te sluiten. Focus 1 moest ook doordeweeks spelen en wel tegen Volharding/Emergo1. Een spannende wedstrijd waarbij er wel fel om de punten gestreden werd. Het was Focus 1 die nu wist te winnen. Dat konden ze op zaterdag niet herhalen. Ze verloren vrij kansloos met groot verschil van Luctor 1.
Ook op donderdag moest Focus 2 op het veld verschijnen voor hun wedstrijd tegen OC98 2. Een mooie en spannende wedstrijd waarbij felheid en ook sportiviteit te zien was. Het was Focus dat de score wist te openen en ze kwamen ook nog op 2-0. In de eerste helft kwam OJC steeds terug en wisten zelfs uit te lopen om aan een ruststand van 5-7 te komen. De 2e helft waren beide teams verdedigend erg sterk en werden er niet veel kansen gecreƫerd. Focus kon niet voorkomen dat OJC op voorsprong bleef en ze verloren met 7-10. Doelpunten van Focus kwamen van: Selina2 maal ; Suus Evelien Esther Pieter en de ingevallen Jur elk 1 maal. Focus D1 behaalde een mooi gelijkspel tegen Keep Fit D2 en Focus 3 kreeg te maken met een kleine nederlaag tegen Korbatjo 4. Albatros C4 was net iets te sterk voor Focus C1 en Focus A1 kon het net niet redden tegen KVK/Volharding A1.