Activiteiten van Wijkbelang Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost organiseert diverse activiteiten in deze gezellige wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten die Wijkbelang Centrum-Oost organiseert zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Zaterdag 18 mei spelen we de inmiddels bekende bingo voor volwassenen. Vele mensen weten dit gezellige evenement te waarderen. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren open en omstreeks 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. Er zijn hele mooie en vooral ook nuttige prijzen te winnen en bijzondere prijzen in de “superronde”. Je wordt tijdens de 2 pauzes getrakteerd op een lekkere snack. Omstreeks 22.00 uur is het tijd voor de laatste (super)ronde, zodat tegen 22.30 uur kan worden afgesloten.
Zondag 26 mei is het een zeer gezellige inloopmiddag. Belangstellenden uit de wijk e.o., jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Het eerste kopje koffie/thee is gratis. De muzikale omlijsting zal dit keer erg bijzonder zijn.

Pleinfestijn
Zaterdag 15 juni wordt het “Festival Centrum-Oost” georganiseerd in en rond De Linde. Al vele jaren is, onder de naam “Pleinfestijn”, een vergelijkbaar evenement georganiseerd op het Vincent van Goghplein. Dit jaar dus een andere naam, een andere locatie en ook een wat andere opzet. Wat wel hetzelfde blijft is een gezellige BBQ, waaraan jong en oud voor een zeer gunstig tarief kunnen deelnemen. Aanmelden kan nog t/m 31 mei o.v.v. aantal deelnemers, naam, adres en telefoonnummer bij Jolanda en Toon Mol, Dr. Mollerstraat 28 of bij Rein Nuiten, Hof van Ballaert 6, beide in Etten-Leur. Inwoners van wijk Centrum Oost verzoeken wij gebruik te maken van het aanmeldformulier in het wijkboekje, uitgave mei t/m augustus 2019!
Actuele informatie van Wijkbelang Centrum-Oost is ook te vinden op de website www.centrum-oost.nl en op facebook, Wijkbelang Centrum Oost.
Tot ziens dus, allereerst zaterdag 18 mei in De Linde Wipakker 16 in Etten-Leur. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Te voet of met de fiets ook bereikbaar vanaf de Lambertusstraat. [l]