Einde seizoen Internos in zicht

ETTEN-LEUR - Het einde van het seizoen is in zicht. Er zijn een aantal teams, zowel in de jeugd als bij de senioren die reikhalzend naar de ontknoping van de competitie uit kijken, omdat ze kampioen kunnen worden. Hiermee bewijzen ze dat Internos hard aan de weg aan het timmeren is om uit een diep dal te komen.

Ook de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn in volle gang. De nieuwe HJO geeft een hoop positieve energie binnen de club en heeft leuke ideeën die snel tot uitvoering gebracht gaan worden. Er moeten nog wel wat puntjes op de i gezet worden. Zo zoeken we nog een trainer voor Zaterdag 2 en zijn we op zoek naar iemand die het leuk vind om met de groep JO17/JO15 aan de slag te gaan. Tevens biedt Internos de cursus JVTC (Jeugd Voetbal Trainer Coach) aan in samenwerking met de KNVB. Voor meer info kan er contact opgenomen worden met TC@vvinternos.nl of HJO@vvinternos.nl.

Tevens willen we laten weten dat de teams JO15 t/m JO19 keepers een warm welkom zullen geven. Als je interesse hebt om je bij een van deze teams aan te sluiten, gelieve contact op te nemen met TC@vvinternos.nl of secretaris@vvinternos.nl.

Op 1 juni zal de IC-dag weer georganiseerd worden voor de jeugd. Ook is op 1 juni het 7 x 7 toernooi voor de senioren, wat vorig jaar heel gezellig en een groot succes was met maar liefst 30 teams. Inschrijven is nog mogelijk via de website of de volgende link: https://www.vvinternos.nl/7x7-toernooi2019. [l]