In de watten gelegd tijdens beauty verwendag

ETTEN-LEUR - Zaterdag 18 mei de Beauty verwendag van Stg. Yellow Roses Foundation die voor het 14e jaar werd georganiseerd door oprichtster Sandra Wijkhuisen uit Etten-Leur met haar team van vrijwilligers. Een dag speciaal voor vrouwen met kanker of andere levensbedreigende aandoeningen zoals ALS.

Vrouwen uit Gemeenten: Etten-Leur, Halderberge, Zundert, Rucphen, Roosendaal, Moerdijk of Rijsbergen. Deze Unieke Beauty verwendag biedt plaats voor maximaal 24 gasten. Daar is voor gekozen vanwege het feit dat wij voor de massages en schoonheidsbehandelingen 1 op 1 werken vanwege de privacy en comfort van de gasten. Die mogelijkheid is er dankzij de reeds 13 jarige samenwerking van een fysiotherapiepraktijk in Etten-Leur.

Ontspanningsdag
De gasten werden ontvangen door de gastvrouwen met een kopje koffie of thee en er was al snel contact met andere lotgenoten. De dag werd gevuld met ontspanningsmomenten zoals een beautybehandeling of lichaamsmassage. Die laatste kon als keuze massage bij de oncologie fysiotherapeute of bij een masseur die gespecialiseerd is in massage bij kanker. Er was ook een masseur aanwezig die een onderbeen/voet massage kon geven. Daarna naar de lunch locatie met 2 VIP bussen naar de Bisschopsmolenstraat. Na een toast met sprankelende druivensap met een blauwe bes konden we starten met de High tea. Die zag er zo prachtig uit dat je deze eigenlijk alleen maar wilde bewonderen. Na toch wat geproefd te hebben waren de smaakpapillen dusdanig getriggerd dat de trays binnen een uur zo goed als leeg waren. Na de lunch werd de helft van de groep door de VIP bus naar de kapsalon op de markt (ook een trouwe sponsor) gebracht waar de gasten werden verwend met het wassen en stylen van het haar. De andere helft van de groep werd door de 2e VIP bus naar de praktijk aan de van Rooijlaan gebracht, waar hun Beauty programma begon.
De dames waarbij hun haren waren gestyled werden weer terug gebracht door de Vip bus naar de praktijk en daar stonden nog meer Beauty behandelingen op het programma, zoals manicure, visagisten en een fotograaf. Deze laatste twee stonden in 2 aparte tenten naast de praktijk. Wat een extra mooie beauty gasten kwamen na de foto weer terug in de praktijk voor nog een hapje, een drankje en een gezellig gesprek met lotgenoten. Bij het naar huis gaan ontvingen de gasten nog een goed gevulde goodybag en een roos van ook een trouwe sponsor van een bloemist aan de Markt. Niet alleen alle vrijwilligsters gingen met een glimlach en een voldaan gevoel naar huis maar ook alle gasten zijn met hun prachtige metamorfoses, als prinsessen naar huis gegaan. Enorm dankbaar voor alle lovende woorden die Yellow Roses Foundation mocht ontvangen.

2020
In 2020 viert de Yellow Roses Foundation hun 15 jarig jubileum. Mocht jij als particulier of bedrijf een steentje daaraan willen bijdragen dan kun je contact opnemen met Yellow Roses Foundation 06-15664012 of contact@yellowrosesfoundation.nl. [l]