TTV Tanaka viert 50 jaar bestaan

ETTEN-LEUR - Komende week is het dan eindelijk zover! Donderdag 30 mei viert TTV Tanaka haar 50-jarig jubileum. Vanwege deze feestelijke gebeurtenis vindt er tussen 30 mei, 31 mei en 1 juni een jubileumweekend plaats waarbij uiteraard alle leden en oud-leden uitgenodigd zijn!

Het weekend begint op de officiële dag van het jubileum: Hemelvaartsdag. In de middag zijn alle leden, oud-leden, sponsoren en andere genodigden van harte welkom. Verschillende activiteiten zoals een Wall of Fame, een tafeltennisdemonstratie tussen topspelers Rajko Gommers en Frank Hollak en een clinic van MJ-Tafeltennis. Om 16.00 uur vindt het officiële moment plaats met burgemeester De Vries en wethouder Van Weert, waarbij meerdere personen hun woordje zullen doen. Als afsluiter van de dag vindt er een informele receptie plaats, met gelegenheid tot een gezellige naborrel.

Vrijdag 31 mei staat in het teken van de jeugdleden van Tanaka. Alle jeugdleden krijgen deze dag een clinic/training van MJ-Tafeltennis, waarna er wordt afgesloten met een maaltijd. Tot slot worden de kinderen meegenomen voor een avond uit! Alle jeugdleden gaan deze avond namelijk bowlen.

Als afsluiter van het jubileumweekend staat zaterdag 1 juni. Alle leden en oud-leden gaan in de middag de strijd met elkaar aan in een heus Reünie-toernooi! Na de prijsuitreiking van dit toernooi is er gezorgd voor een goede maaltijd. Deze zal nodig zijn, omdat in de avond het weekend wordt afgesloten met een feestavond! Iedereen is hierbij welkom om samen terug te blikken op 50 jaar Tanaka.

Tijdens dit jubileumweekend is iedere geïnteresseerde uiteraard van harte welkom om te komen kijken in onze Tanakahal aan de Van Genkstraat! Voor het volledige programma en alle activiteiten, neem dan eens een kijkje op onze website www.tanaka.nl[l]