Veel wijzigingen in
programma KV Focus

ETTEN-LEUR - De tweede helft van de veldcompetitie is er een van veel onzekerheden. Zo staat er een wedstrijd gepland en net zo makkelijk wordt hij verzet naar een andere datum. Afgelopen weekend stonden er acht wedstrijden op het programma en er konden er slechts vier van gespeeld worden.

Wel speelde op dinsdag 21 mei Focus A1 in Roosendaal nog tegen de A1 van Keep Fit. Dit werd ook niet echt een succes want er werd ruim verloren en Focus A moest door een blessure nog met een man minder de wedstrijd uitspelen.

Focus D1 speelde een hele mooie wedstrijd tegen de D4 van Merwede/Multiplaat. Ondanks het sterk spel konden ze niet voorkomen dat er met slechts 1 punt verschil verloren werd. Focus B2 was in Willemstad voor hun wedstrijd tegen VIOS B1 en ze brachten de punten mee naar Etten-Leur. Focus 1 was een maatje te klein voor Good Luck 1 uit Middelharnis. Met een ietwat gehavend team werd aan de wedstrijd begonnen maar al snel was duidelijk dat ze het niet zouden gaan redden. Er werd dan ook heel ruim verloren.

Uitslagen

Keep Fit A1-Focus A1 19-5

Merwede/Multiplaat D4-Focus D1 5-4

VIOS(W)B1-Focus B2 3-6

Focus 1-Good Luck 1 4-16

Programma zaterdag 1 juni

DVS 69 B3-Focus B1 av.09.45u

Focus B2-PKC/SWKGroep B6 av.10.00u Etten-Leur

Focus D1-Oranje Zwart/De Hoekse D2 av.10.30u Etten-Leur        

Focus 3-Scheldevogels 4 av.12.00u Etten-Leur

Focus A1-Keep Fit A1 av.12.00u Etten-Leur

Focus 2-Rust Roest 2 av.13.30u Etten-Leur

Dit alles onder voorbehoud gezien de laatste weken. Maar mocht u voorbij komen rijden en zien dat er gespeeld wordt, kom dan gerust even kijken naar onze teams. Dan ziet u gelijk hoe mooi korfbal kan zijn. Ons veld is gelegen aan de Olympiade. Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl Vanuit de site kan men gelijk doorlinken naar onze facebook pagina.[l]