Marijn van Geloof in de vernieuwde showroom. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Marijn van Geloof in de vernieuwde showroom. FOTO STELLA MARIJNISSEN Foto: Stella Marijnissen

Van Geloof Keukens trots op nieuwe showroom

ETTEN-LEUR - Een frisse wind door familiebedrijf Van Geloof Keukens betekent een volledig opnieuw ingerichte showroom. En met een opknapbeurt van de entree in warme aardtinten wordt datgene bereikt wat beoogd wordt, namelijk de uitstraling van warmte en huiselijkheid, zoals die van een keuken. De slogan is niet voor niets 'Als de keuken uw voordeur is!'

DOOR STELLA MARIJNISSEN

Van Geloof Keukens is een echt familiebedrijf dat sinds 2002 in Etten-Leur is gevestigd. Marijn van Geloof zwaait sinds 2018 officieel de scepter maar werkt nauw samen met vader Ad, moeder Jolanda en echtgenote Nienke. "We zijn een goed op elkaar ingespeelde familie en dat betekent kleinschaligheid en korte lijntjes. We willen dat onze bezoekers zich thuis voelen als ze binnenkomen!"

Keuze

In de plezierig ingerichte, huiselijke showroom wordt de bezoeker op aangename wijze rondgeleid langs alle tentoongestelde keukens, van klassiek tot modern. Dat zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Van Geloof Keukens biedt keuze uit vier programma's waarbij voor de kastfronten vrijwel alles mogelijk is qua kleur en materiaal. Ook op het gebied van keukenbladen is er volop te kiezen uit materialen, kleuren en eigenschappen. En natuurlijk geen keuken zonder moderne apparatuur! "Afzuigkappen, kookplaten, vaatwassers, inbouw koffiemachines, we hebben zelfs op afstand bedienbare ovens" lacht Van Geloof. De diverse merken die het bedrijf voert variëren in prijs van zeer voordelig tot de hogere prijsklasse. Maar een goede kwaliteit staat altijd voorop.

Stijl

"Af en toe moet je een beetje out of the box denken" zegt Marijn van Geloof "een keukenkast kan bijvoorbeeld een heel leuk wandrek of televisiemeubel worden. Je trekt zo je stijl door naar je kamer, dat is heel mooi in combinatie met een open keuken. We kunnen daarmee een interieur compleet maken." Ook tafels, stoelen en barkrukken kunnen geleverd worden, alles in dezelfde stijl en kleurstelling.

Milieu

Een nieuwe, duurzame keuken is de Greenline. De kasten zijn gemaakt van BioBoard dat gedeeltelijk vervaardigd is van snelgroeiend maïs en andere eenjarige planten, in combinatie met verantwoord hout. Daardoor wordt het gewicht met 30% en het gebruik van hout met ongeveer 37% verminderd. De keuken wordt milieuvriendelijk en energiezuinig geproduceerd en is volledig recyclebaar.

Plaatsen

Heeft u eenmaal uw droomkeuken uitgezocht dan zorgt Van Geloof Keukens voor gratis inmeten. Zij kunnen op uw verzoek de keuken installeren en ook alle werkzaamheden die daarbij horen, zoals het verleggen van leidingen en kabels, uitvoeren. De doe-het-zelvers kunnen rekenen op telefonische ondersteuning.[l]