De groene specht.
De groene specht.

Marian Vergouwen exposant Trouwkerkje tijdens Havenfeesten

ETTEN-LEUR - De expositie 'Op vleugels' van Marian Vergouwen tijdens de havenfeesten op Leur bestaat niet alleen uit prachtige etsen maar ook zal Marian haar tweede boek presenteren.

Zelf zegt ze dat het een familieproject is geworden, zoon Erik heeft de vormgeving gedaan,schoondochter Charlotte de redactie en haar broer Fred de fotografie. Haar eerste boek 'Glimlachjes' uit 2010 was n succes, wij zien dan ook naar haar tweede boek. Marian is beslist geen onbekende in Etten-Leur in haar tekenatelier krijgen mensen niet alleen tekenles maar ook in linosneden en etsen. Marian is gastdocent aan het grafisch atelier in Den Bosch. Dat Marian lid is van Amsterdam international artist zegt eigenlijk al genoeg want dat ben je niet zomaar.
De Adriaan van Bergen stichting is dan ook bijzonder blij dat we zaterdag 8 en zondag 9 juni in het trouwkerkje op de Leur deze kundige, boeiende en sympathieke Marian Vergouwen als exposant hebben. Burgemeester Miranda de Vries zal de opening verrichten 13.00 uur. [l]