Demoteam The Majors 14-17 jaar. FOTO DANSSTUDIO NICOLE VAN TWIST
Demoteam The Majors 14-17 jaar. FOTO DANSSTUDIO NICOLE VAN TWIST Dansstudio Nicole van Twist

Dansstudio Nicole van Twist naar Nederlandse Kampioenschappen

ETTEN-LEUR - Alle drie de demoteams van Dansstudio Nicole van Twist zijn na de voorrondes geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 23 juni te Rotterdam. Zij mogen zowel in de categorie showdance als in de categorie urban meedoen. Ook het duo Luna & Jainy heeft zich knap weten te plaatsen.

Voor de 10e keer is Rotterdam Ahoy op 22 en 23 juni het decor van Nederlandse Kampioenschappen van de gym-/danssport. Deze dagen is Rotterdam Ahoy omgetoverd tot een waar sportpaleis waar ruim 5000 deelnemers de gym-/danssportfinale van het jaar beleven. Alle disciplines zullen in dit weekend dus te zien zijn. Zo ook de discipline Urban en Showdance.

De N.K. finale wordt, zowel bij de showdance als urban gedanst door de zes finalisten per categorie. De teams van de dansstudio behoren tot deze beste zes. Bij de showdance wordt gedanst volgens een thema. X-plosion heeft als thema “Brazil, The Majors “Prisoners” en Divine “Madness”. Alle demoteams zijn dus ook nog terug te zien bij de categorie urban en ook het duo Luna & Jainy zal in deze categorie vertegenwoordigd zijn. Het belooft een spannende dag te worden!

De teams zullen, naast nagenoeg alle reguliere groepen, ook te zien zijn tijdens de presentatiedag in de Drie Linden in Prinsenbeek op 29 juni 2019. In juni 2020 zal Dansstudio Nicole van Twist weer een grote voorstelling neerzetten in Theater de Nieuwe Nobelaer Etten-Leur.

Op 26 juni kun je auditie doen voor één van onze demoteams! Mail naar info@dsnvt.nl voor meer informatie. [l]