Ontvangst Roparunteam Swietelsky Go4Life

ETTEN-LEUR - Maandag 10 juni wordt Roparunteam Swietelsky Go4Life ontvangen bij Café Roeloffs (Van Bergenplein 41) in Etten-Leur. Het team heeft dan de estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam uitgelopen. De deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om zo geld op te halen voor mensen in de laatste levensfase.

Het Etten-Leurse Roparunteam Swietelsky Go4Life loopt dit jaar voor hospice Marianahof. Het team wordt rond 18.00 uur verwacht maar vanaf 16.00 uur is iedereen welkom en kan men genieten van een muziekje en de gezellige sfeer.

Hospice Marianahof van Avoord opende in 2012 haar deuren en is afgelopen jaar uitgebreid. Meer kamers, een grotere keuken én een extra keuken, meer opslagruimte en een grotere verpleegpost om beter te kunnen voldoen aan de behoefte. Christ van Dorst van Team Go4Life: “Mede door de uitbreiding is het nu van belang om een aantal zaken te realiseren die een huiselijke sfeer nog meer bevorderen. Dat is wat mensen in hun laatste levensfase, en tevens de naasten die hen omringen, enorm waarderen. Wij zetten ons met Team Go4Life hiervoor in en streven naar een intensieve langdurige samenwerking met hospice Marianahof.”

De afgelopen maanden organiseerde Team Go4Life allerlei activiteiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor hospice Marianahof. Bij de ontvangst van het Roparunteam wordt de cheque uitgereikt aan hospice Marianahof. [l]