Feest in wijkgebouw de Gong

ETTEN-LEUR - Op 8 juni bieden VluchtelingenWerk Etten-Leur en Buurtbelang Grauwe Polder een feest aan. Iedereen is uitgenodigd om te komen!

In de grote zaal is muziek, draaien er filmpjes uit verschillende landen, is er een djembéworkshop, een dansworkshop en een taalquiz. Er wordt Arabische koffie gemaakt die uiteraard geproefd kan worden. In de huiskamer is een proeverij met hapjes uit verschillende landen. In de kleine zaal zullen kunstenaars uit Wit-Rusland en Nederland hun werk laten zien. In de gymzaal zijn er verschillende sportonderdelen, waaronder kickboksen. Er zijn ook diverse andere activiteiten voor de kinderen zoals cupcakes versieren, een henna workshop, schminken en voorlezen. Buiten zal een springkussen staan. Er zijn informatiestands van VluchtelingenWerk, Surplus, Taaluiting en de wijkvereniging. Een buitenkans om kennis te maken met elkaars cultuur en samen een paar gezellige uren te beleven.
Ben jij er ook bij van 13.00 tot 17.00 uur in wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur (naast de Lidl).
Voor vragen kunt u contact opnemen met Irene Gerards tel. 06 83 80 29 89, etten-leur@vluchtelingenwerk.nl of Vera van den Bemt tel. 06-28366694, redactie@grauwepolder.nl. [l]