Gelijkspel voor Focus 2 en Focus B1

ETTEN-LEUR - Focus B1 moest op dinsdagavond aantreden tegen PKC/SWKGroep B3. Deze wedstrijd was verzet en werd zodoende nu pas gespeeld.

De eerste helft was Focus wel wat sterker en wisten de verkregen kansen ook wel om te zetten naar doelpunten. Zelf waren ze verdedigend goed bezig en bij de rust stonden ze dan ook verdiend voor met 5-2. In de tweede helft werd PKC wel wat sterker maar de voorsprong van Focus kwam niet meer in gevaar. De punten bleven dan ook in Etten-Leur. Hun wedstrijd van zaterdag uit bij DVS69 B3 was er een vol met spanning. Geen van beide teams was van plan de winst uit handen te geven en na het laatste fluitsignaal was de stand dan ook gelijk.

Uitslagen
Focus B2 was niet opgewassen tegen PKC/SWKGroep B6 en hoewel het verschil niet zo groot was werd er toch verloren. Focus 3 was geen partij voor Scheldevogels 4 en Focus A1 deed het iets beter tegen Keep Fit A1 maar toch werd deze wedstrijd ook verloren zij het met minder verschil. Focus 2 heeft het tot de laatste minuut spannend gehouden. Aan het begin van de wedstrijd leek het erop dat ze geen moeite zouden hebben met Rust Roest 6. Ze wisten zelfs een 4-1 voorsprong te nemen, maar met de rust was Rust Rost toch wat dichterbij gekomen 4-3. De tweede helft ging eigenlijk gelijk op Geen van beide teams kon echt afstand nemen en na het laatste fluitsignaal stond er toch een gelijke stand op het bord. Doelpunten van KV Focus kwamen van Christian 2 maal en Guus, Max, Debbie, Selina en Pieter elk 1 maal.

Focus A1-DSO(K)A1 av.20.15u Etten-leur

Als alles nu zo gespeeld wordt zijn dit de laatste wedstrijden van dit seizoen wat vooral in de tweede helft van de veldcompetitie meer leek op een puzzel dan een wedstrijdprogramma. Petje af voor onze wedstrijdsecretaris die heel wat wijzigingen te verwerken kreeg. Voor verdere info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl [l]