Lelieloop op 2e Pinksterdag in Etten-Leur Noord

ETTEN-LEUR - Traditioneel vindt op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni, de Lelieloop plaats, dit als verlengstuk van de Leurse Havenfeesten. Deze traditie is 26 jaar geleden geboren gelijktijdig met de organisatie Leurse Haven feesten, met het idee opbrengst te schenken t.b.v. restauratie Leurse Molen de Lelie.

Heden ten dage is nog steeds de insteek om een zo hoog mogelijk bedrag bijeen te brengen. Nu niet voor restauratie maar voor onderhoud en in conditie houden Molen de Lelie.

Parkoers en starttijden
Het volledige parkoers kunt u vinden op de website www.rrel.nl. De start tijden zijn om 11.00 uur de 10km loop bestaand uit 4 ronden van 2,5km. Om 12.30 uur begint de kinderloop in de leeftijd t/m 10 jaar. De kinderen ontvangen naast hun Lelieloop medaille, drinken met een overheerlijke pannenkoek gebakken van het fijnste graan van Molen de lelie. Deze pannenkoek kan helemaal naar believen zelf versiert of opgemaakt worden. De 5km en Junioren start om 13.00 uur en bestaat uit 2 ronden van 2,5km.

Familieloop
Speciaal vorig jaar ingevoerd tijdens jubileum editie de familieloop en wegens succes is het nu wederom mogelijk, om als familieloop in te schrijven! De familieteams bestaan uit 3 lopers welke al deelnemen aan de Lelieloop. De individuele resultaten worden samengevoegd en levert een plaatsing op per team. De plaatsen 1, 2 en 3 krijgen een mooie prijs. Wil je graag meedoen maar binnen de familie is niet iedereen zo sportief? Misschien dat de buurman of een andere sportieve kennis wel met jullie mee wil doen. Op de dag van de Lelieloop kan je dit bij de inschrijftafel aangeven of eerder via het e-mailadres: lelieloop@rrel.nl.
Zorg voor een leuke naam, enthousiasme en ga voor Goud! En doe ook zoals onze Burgemeester Miranda de Vries van Etten-Leur en loop mee met een van de gezelligste loopjes in de Regio.

Inschrijven
Dit jaar is het weer mogelijk om vooraf in te schrijven via www.rrel.nl te gaan naar Lelieloop. Het startnummer kan dan op de dag zelf afgehaald worden bij de Inschrijftafel in het Turfschip, adres Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur.
Inschrijven kan natuurlijk ook 10 juni zelf vanaf 10.00 uur tot 30 minuten voor de start.
Na afloop is er gelegenheid tot douchen en een gratis massage in het Turfschip. [l]