Heren DSE kampioen

ETTEN-LEUR – Voetbalclub DSE schreef zondag historie. De club werd voor het eerst kampioen in de vierde klasse en dwong daarmee promotie af naar de derde klasse. Het eerste elftal van DSE won met maar liefst 4-1 van NSV en zette daarmee een kroon op het voetbalseizoen. De wedstrijd begon uitermate spannend toen Ronnie Kerstens NSV al in de eerste minuten op voorsprong zette. De spelers van DSE werden onmiddellijk wakker. Pjotr Hendrickx zorgde kort daarna voor de gelijkmaker. Een paar minuten later zette hij DSE op een voorsprong van 2-1. Zijn broer Kjell tekende voor de 3-1. DSE kreeg nog veel meer kansen, maar wist die niet allemaal te benutten. Uiteindelijk maakte Pjotr het feest compleet door de 4-1 te scoren. FOTO ELLY JANSEN