Case Mayfield en Yori Swart. FOTO FERRY FALKENBURG
Case Mayfield en Yori Swart. FOTO FERRY FALKENBURG Ferry Falkenburg

Live muziek in de huiskamers van Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Wat hebben o.a. Niels Geusenbroek, Bertolf, Stefanie Struik en Ed Struijlaart gemeen? Al deze singer/songwriters hebben één of zelfs meerdere keren in een Etten-Leurse huiskamer opgetreden. Sinds 2009 organiseert The Up Close & Personal Sessions huiskamerconcerten voor bekende en minder bekende singer/songwriters. Op 21 juni staat de Amerikaanse singer/songwriter en producer Garrison Starr op het programma.

Wat ooit begonnen is als een eenmalig evenement is tien jaar later een gevestigde naam binnen de huiskamerconcerten voor singer/songwriters in Nederland geworden. “Ik ben zelf een amateurmuzikant met een grote passie voor muziek. Deze passie proberen we met The Up Close & Personal Sessions over te brengen in de setting van een huiskamer”, aldus Ferry Falkenburg van The Up Close & Personal Sessions. We doen dit overigens puur hobbymatig en gaat iedere euro van de kaartverkoop naar de desbetreffende artiest en de gastheer/gastvrouw voor de hapjes en drankjes.

Waar menigeen zich stoort aan gepraat tijdens concerten kun je bij de huiskamerconcerten een speld horen vallen. Zeker in het ‘unplugged’ genre is het fijn om klein en puur te genieten van mooie muziek. En wat is leuker om voor, in de pauze en na het optreden te kletsen met de desbetreffende singer/songwriter!

Inmiddels heeft The Up Close & Personal Sessions een vaste huiskamer gevonden in Etten-Leur bij Margot van Dijk en John van Rijsbergen en vormen zij samen met Ferry Falkenburg de spil van de organisatie. “Met het tienjarig jubileum voor de deur hebben we wel een aantal ideeën en wensen qua artiesten. We zijn inmiddels ook in onderhandeling met een aantal toonaangevende namen dus blijf ons in de gaten houden!”

Ook een keer een huiskamerconcert bijwonen? Volg The Up Close & Personal Sessions via facebook https://www.facebook.com/upcloseandpersonalsessions/, bezoek https://ucpsessions.nl of reserveer direct via http://ucpsessions.nl/reserveren/ [l]