Voeding is belangrijk voor onze gezondheid.
Voeding is belangrijk voor onze gezondheid. Foto:

Diabetes 2 is omkeerbaar

ETTEN-LEUR - In de media wordt er steeds meer gesproken over het wel of niet "genezen" van Diabetes 2. In alle gevallen gaat het hier over de voeding aanpassen evt. met meer bewegen. Verder wordt de disbalans die er in het fysieke lichaam is bij patiƫnten met Diabetes type 2 niet benoemd of behandeld.

De behandelingen "Diabetes 2 omkeerbaar!" bij Gezondheids Studio Welzijn gaan een stuk verder dan hetgeen hierboven beschreven staat. Een unieke methode, ontwikkeld door Gezondheids Studio Welzijn om de bloedsuikerwaardes drastisch te laten dalen. Natuurlijk komt voeding aan bod. Voeding is namelijk een bouwsteen voor onze gezondheid, dus ook bij Diabetes 2. De behandelingen gericht op het functioneren van het lichaam maken echter het unieke verschil. Het gevaar is dat mensen met deze aandoening zelf gaan freewheelen door alles wat ze lezen of vinden op het internet, een goede begeleiding hierbij is noodzakelijk.

Ervaring
Inmiddels heeft Gezondheids Studio Welzijn al 10 jaar ervaring met deze gezondheidsuitdaging. Diabetici met het type 2 Diabetes zijn dan niet langer genoodzaakt de rest van hun leven medicijnen te gebruiken. Bij Gezondheids Studio Welzijn is Diabetes 2 dan ook echt omkeerbaar!
Heeft u Diabetes 2 en wilt u meer informatie over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met telefoonnummer 076-5153143 of vul het contactformulier in op onze
website: www.gezondheidsstudio.nl
Vergoeding door uw zorgverzekeraar is mogelijk. [l]