Festival Centrum-Oost in De Linde

ETTEN-LEUR - Zaterdag 15 juni is het knallen in en om wijkgebouw De Linde in Centrum-Oost in Etten-Leur.

Vanaf 10.00 uur worden aan u voorgesteld de lokale muzikale talenten, zowel zangtalent, instrumeltaal en combinaties van beiden staan op het programma. Een geweldige gelegenheid om jullie favoriet, kind of kleinkind aan het werk te zien! Ook zeer ervaren en bekende Etten-Leurse muzikanten/bands zullen jullie, in de namiddag, vermaken met hun herkenbare repertoire. Vanaf ca. 19.00 uur tot ca. 22.00 uur is het aan DJ Hans van Berkel om de aanwezigen te amuseren. Zijn repertoire is onuitputtelijk en, zowel jong als oud weet Hans te verleiden om gebruik te maken van de dansvloer.
Wijkbelang Centrum -Oost nodigt jullie dan ook van harte uit om dit unieke evenement te bezoeken. De toegang is gratis. De prijzen voor consumpties en versnaperingen zijn zeer voordelig. Vanaf ca. 15.00 uur tot 19.00 uur is er een frites/snackwagen aanwezig, zodat je ook op dat gebied voldaan een geweldige dag/middag kunt hebben.
De vele vrijwilligers van wijkbelang Centrum-Oost mogen vanaf ca. 19.00 uur genieten van een verzorgde barbecue. Graag tot ziens dus in/bij De Linde, Wipakker 16 Etten-Leur. Of te voet / met de fiets Lambertusstraat 7 Etten-Leur. [l]