Kom een Bakkie Doen bij VluchtelingenWerk

ETTEN-LEUR - Donderdag 20 juni opent VluchtelingenWerk locatie Etten-Leur haar deuren om Wereld Vluchtelingendag te vieren, een door de VN uitgeroepen internationale dag waarop aandacht is voor het lot van vluchtelingen. Daarnaast bestaat VluchtelingenWerk dit jaar 40 jaar. Reden genoeg om u uit te nodigen voor een kennismaking met vluchtelingen die vanuit verschillende landen in gemeente Etten-Leur zijn komen wonen. Tevens willen we u graag vertellen wat wij als organisatie doen om vluchtelingen op weg te helpen om hier een nieuw bestaan op de bouwen.

Laat u inspireren door bijzondere verhalen van vluchtelingen en vrijwilligers, ontdek overeenkomsten uit andere culturen, geniet van mooie ontmoetingen en proef culinaire lekkernijen. Ook informeren wij u graag over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en zijn er unieke activiteiten zoals een workshop over Arabische koffie en een vluchtelingenquiz.

Ontmoetingen door het hele land
Naast de actie Bakkie Doen? op locaties van VluchtelingenWerk Zuid-Nederland organiseert VluchtelingenWerk Nederland in samenwerking met Connexion en de NS op 20 juni de actie ‘Bakkie Doen?’ op meerdere stations waar vluchtelingen ‘Bakkies’ uitdelen en in gesprek gaan met reizigers.

VluchtelingenWerk
Komt u ook gezellig een Bakkie Doen bij ons op locatie? U bent van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur op ons kantoor van VluchtelingenWerk Etten-Leur: Trompetlaan 45.
Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom om binnen te komen lopen. De koffie staat klaar! [l]