AGENDA

Woensdag 12 juni

Buitenspeeldag Grient/SanderBanken

13:00 | brede school d'n Overkant

Ook in de wijk Grient en Sanderbanken is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseren we een spellenmiddag op het schoolplein van D'n Overkant. Want buitenspelen is gezond en leuk! Deelname is gratis!

Rommelmarkt

13:00 | brede school d'n Overkant

Rommelmarkt 12 juni van 13.00 tot 16.00 uur t.b.v Ksenia. Ksenia is leerling in groep 5 van D'n Overkant. Zij is 9 jaar en heeft hersenstamkanker. De rommelmarkt wordt door een aantal klasgenoten en ouders tijdens de buitenspeeldag gehouden, op het schoolplein van D'n Overkant. De opbrengst wordt volledig geschonken aan de crowdfundingsactie voor Ksenia. We hopen dat er veel mensen op de koopjes afkomen! https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/31512/crowdfundingsactie-voor-9-jarige-ksenia-uit-ettenleur/

Buitenspeeldag Centrum West

13:30 | Wijkgebouw D'n Drempel

Op woensdagmiddag 12 juni kunnen alle kinderen van Wijkvereniging Centrum West weer veilig op straat spelen bij ons Activiteitencentrum Den Drempel, Papenstraat 47. Van 13.30 uur tot 16.00 uur kan iedereen weer genieten van o.a. bellenblaas, springkussen en nog veel meer verrassingen!

Stiltewandeling

19:30 | Wijkgebouw de Gong

Gezond Etten-Leur organiseert 12 juni een Stiltewandeling. Jij bent van harte welkom om 19.30u in wijkcentrum de Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA, Etten-Leur. Daar gebruiken we eerst een kopje koffie/thee of iets anders en vertrekken dan gezamenlijk met auto's naar de wandelplek. We wandelen in stilte, Annelies geeft een meditatie en voor onderweg is er water en een versnapering. De wandeling is ongeveer 4 km met onderweg een pauze. Maximaal 15 personen kunnen deelnemen, graag aanmelden vóór 10 juni via: gezond.ettenleur@gmail.com. Bij slecht weer, moeten wij helaas afmelden.

Zaterdag 15 juni

Kinderdisco

19:00 | Wijkgebouw D'n Drempel

Zaterdag 15 juni kinderdisco wijkvereniging Centrum West. Thema: Summer voor alle kinderen tot en met groep 8 m.m.v. dj Cobra in activiteitencentrum Den Drempel, Papenstraat 47 van 19.00 uur tot en met 20.30 uur. U mag uw kind binnen afzetten en u kunt ze daar ook weer ophalen. Tijdens de disco is het voor de kinderen niet toegestaan om zonder begeleiding naar buiten te gaan. Wilt u a.u.b. uw kind een briefje meegeven met daarop de naam en een telefoonnummer.

Zondag 16 juni

Zondagmiddaginloop Etten-Leur-zuid

14:30 | Ut Praotuis

Zondag 16 juni is er een middaginloop in ut Praotuis, gemeenschapsgebouw van wijkvereniging Banakkers. Het is opgezet voor heel Etten-Leur-zuid en vindt plaats van 14.30 tot 16.30u. Het wordt een muzikale middag met medewerking van de geroutineerde muziekgroep 'Old Fashion band'. De musici kennende zullen ze beslist inspelen op de komende wijkfestiviteiten, Het is n.l. een optreden in de week vóór de grootse viering van het 25-jarig bestaan van de wijkvereniging Banakkers. De bijeenkomst kan worden afgesloten met een overheerlijke gezamenlijke maaltijd. Dit laatste kunt u regelen bij de binnenkomst. Bent u alleen wonend neemt gerust een goede vriend(in) of kennis, hoeft geen wijkgenoot te zijn, mee.

Maandag 17 juni

Quizavond KSE

19:30 | Aula KSE

Team KSE, bestaande uit leerlingen en personeel, gaan de mythische berg de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen om van kanker een chronische zieke te maken. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is het houden van een quizavond op maandag 17 juni. Plaats Aula KSE. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is welkom. Leerlingen, oud-leerlingen, ouders, grootouders en belangstellenden Vorm een team van 5 personen. Jong en oud door elkaar. Je kan je kennis dan toetsen met anderen. Alles wordt geleid door een zeer ervaren quizmaster. Je kan je als team inschrijven maar ook persoonlijk. Inschrijven: stuur een mail naar c.mol@k-s-e.nl. Op de avond zelf kan je de inschrijving betalen.