Yogales op Internationale yogadag.
Yogales op Internationale yogadag. Foto:

Gratis yogalessen op Internationale Yogadag

ETTEN-LEUR - Rol je yogamat uit, het is Internationale Yoga dag op donderdag 21 juni. Over de hele wereld worden yogalessen geïnitieerd, met als doel bij te dragen aan een betere wereld. Yoga Etten-Leur doet dit jaar ook weer mee.

Het idee achter de internationale yoga dag is dat er zo veel mogelijk mensen tegelijkertijd aan yoga doen, om zo saamhorigheid te creëren en hopelijk zo een stapje te doen richting wereldvrede. Parijs, Peking, Melbourne, New York: inmiddels doet de halve wereld mee. En Nederland dus ook. Op 21 juni in de heemtuin in het Beatrixpark van 9.00-10.15 uur en van 10.30-11.45 uur.
Bij slecht weer is de les op locatie van Yoga Etten-Leur, Bisschopmolenstraat 54-58, www.yoga-etten-leur.nl. Schrijf je wel even in, want als het slecht weer is zijn er een beperkt aan plekken beschikbaar in de ruimte: margot@yoga-etten-leur.nl. De les is toegankelijk voor iedereen. Ideaal wanneer je wilt ontdekken of yoga wat voor je is, of dat je eens wilt kennismaken met een andere vorm van yoga dan je gewend bent.
Deelname is gratis! Wel zelf een eigen matje meenemen meenemen en eventueel wat drinken. [l]