Evenwicht 45plus toernooi bij TC De Vijfhuizen

ETTEN-LEUR - TC De Vijfhuizen organiseert van 1 t/m 7 juli de twaalfde editie en zesde "Evenwicht 45plus toernooi".

Het toernooi start op 1 juli a.s. en de finales worden gespeeld op zondag 7 juli. Er wordt gespeeld in de categorieën DD-HD en GD 5, 6, 7 en 8 en 60plus 7 en 8.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er al in het voorweekend worden gespeeld. Het Evenwicht 45plus toernooi bij TC De Vijfhuizen staat inmiddels in de regio bekend als een gezellig en mooi toernooi met een flexibele organisatie en waarbij de weergoden ons over het algemeen meer dan goed gezind zijn.

Op de vrijdagavond wordt er weer een gezellige avond georganiseerd met DJ Gustaff en voor de deelnemers wordt weer een gratis warm-koud buffet gepresenteerd.

Op de finale zondagochtend hebben we weer het gezellige finalistenontbijt waar ook de partner van de finalist voor uitgenodigd wordt.

Wij hopen het aantal inschrijvingen van voorgaande jaren te evenaren. Als de weergoden ons goed gezind zijn beloofd het weer een prachtig en gezellig "Evenwicht 45plus toernooi" te worden!

De inschrijving sluit op 23 juni a.s., dus wil je meedoen, schrijf dan snel nog in en ga naar www.devijfhuizen.nl of www.toernooi.nl. [l]