Seizoensafsluiting bij KV Focus

ETTEN-LEUR - De afgelopen dagen zijn er ook doordeweeks wedstrijden gespeeld.

Als eerste Focus D1 die moest aantreden tegen Oranje Zwart/De Hoekse D2. De thuisploeg was duidelijk te sterk en wist dan ook met ruim verschil te winnen. Focus C1 moest nog twee wedstrijden pelen. De eerste was in Zwijndrecht tegen Conventus C1 en hier was Conventus het team dat de beste manier gevonden had om de verkregen kansen om te zetten in doelpunten. Hun 2e wedstrijd was een heel spannende in Etten - Leur. Daar moesten ze aantreden tegen het sterke Springfield C1. Deze wedstrijd werd pas in de laatste 2 minuten beslist in het voordeel van de bezoekers uit Hoeven. Focus B1 mocht om 19.30 uur in Papendrecht nog aantreden tegen PKC/SWKGroep B3. Vooral in de eerste helft liep het best goed bij Focus en via een 1-5 voorsprong een 5-10 rust stand te bereiken. In de 2e helft kwam PKC goed terug maar ze konden niet voorkomen dat Focus de punten mee naar Etten-Leur bracht. De uitslagen van deze gespeelde wedstrijden waren:

Focus D1-Oranje Zwart/De Hoekse D2 10-1

Conventus C1-Focus C1 9-3

Focus C1-Springfield C1 4-5

PKC/SWKGroep B3-Focus C1 14-16

Programma zaterdag 22 juni

Focus 2-DKB3 av.9.30u Etten-Leur

Op zaterdag 22 juni a.s is er gelijk de afsluiting van het seizoen 2018-2019. Het wordt een koppelschiet toernooi voor zowel senioren als jeugd en natuurlijk ook teams van ouders . Er hebben zich veel tweetallen opgegeven dus het wordt een gezellige dag. De teams worden om 10.00 uur verwacht en de eerste ronde zal gespeeld worden om 10.30 uur. De verwachting is dat men rond 16.00 uur de laatste ronde zal spelen. Kom gerust op deze dag binnen wandelen op ons complex. Het allerlaatste van het seizoen voor de jeugd zal een week later plaatsvinden namelijk het jeugdkamp. Hierover een volgende keer wat meer. Nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt bij KV Focus!! Kijk eens op onze site www.kvfocus.nl en via de site op onze facebookpagina. [l]