Programma feestweek 25 wijkvereniging Buurtbelang Banakkers

Vrijdag 21 juni

Kinderdisco voor de groepen 4 t/m 8. Deze laatste keer voor de grote vakantie mogen de leerlingen van groep 4 alvast een keer komen kijken en meedoen. De disco begint om 19.30 en is om 22.00 afgelopen. Let op de brief via de school.

Zondag 23 juni

Banakkerfamiliefiestocht vertrek 10.00 uur bij de Bisschopsmolen.

Maandag 24 juni

Foto-puzzel wandeltocht door de wijk. Je kunt starten tussen 18.30 en 9.00 uur. De tocht is ongeveer 5 km lang en iedereen die meeloopt krijgt na afloop een drankje met iets lekkers We starten en finishen uiteraard in Ut Praotuis Deelname is gratis.

Dinsdag 25 juni

Open repetitie De Kerkzwervers. Je bent van harte welkom om eens te komen luisteren naar hun “repetitie” op hun vaste dinsdagavond. Na afloop is er voor iedereen koffie/thee met iets lekkers. Ze beginnen om 20.00 uur met zingen dus kom op tijd. Gratis entree.

Donderdag 27 juni

Receptie voor alle wijkbewoners en genodigden. Van 16.00 tot 19.00 uur proosten we op ons zilveren feest. De wijkvereniging trakteert op een hapje en een drankje. Wil je iets geven, maar dat hoeft niet, stop dan een enveloppe met inhoud in de doos bij de Wensboom. Dit is een nieuw project van de wijkvereniging. Het geld gebruiken we voor een attentie voor diegene die voor een ander een wens in vervulling laten gaan.

Vrijdag 28 juni

Jeu de Boules wedstrijd op het terras van Ut Praotuis. De vaste spelers van Ut Praotuis dagen iedereen uit mee te spelen. Andere wijkverenigingen worden ook uitgenodigd. Elke deelnemer krijgt een aardigheidje. Deelname is gratis. We spelen van 13.30 tot 16.30 uur.

Kinderbingo voor groep 4 tot en met 8. Van 19.00 tot 20.30 uur kunnen er weer vele prijzen worden gewonnen door de jeugd. Let wederom op de brief via de school. Deelname is gratis.

Zaterdag 29 juni

Kinderdag. Van 10.00 tot 16.00 uur organiseren de medewerkers van de Uitvindfabriek allerlei knutseldingen voor de jeugd. Let ook weer op de brief via de school. Deelname is gratis.

Zaterdag 29 juni

Feest / dansavond. Van 20.00 tot 23.59 uur klinkt de muziek uit de boxen van DJ's Jack Heijmans en Hans van Berkel .Tussendoor spelen we de Pub Quiz met een leuke prijs voor de winnaar. Iedereen mag meedoen. Gratis entree. [l]