Lisanne van der Linden komt bij u aan huis. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Lisanne van der Linden komt bij u aan huis. FOTO STELLA MARIJNISSEN Foto: Stella Marijnissen

WAAR? Gewoon lekker thuis!

ETTEN-LEUR - Met de start van Wellness@Home heeft Lisanne van der Linden een concept neergezet om het haar klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Als schoonheidsspecialiste komt zij bij de mensen thuis voor een behandeling of massage. Zij heeft al haar benodigdheden bij zich. Met stoelmassage richt Lisanne zich ook op het bedrijfsleven. Daar zorgt een behandeling op de werkplek voor ontspanning en nieuwe energie.

Schoonheidsspecialiste Lisanne van der Linden heeft plezier in de omgang met mensen. Zij besloot zich te richten op een extra service voor haar klanten. Geen bezoek aan een schoonheids- of massagesalon maar thuis verwend en verzorgd worden in de eigen vertrouwde omgeving. Lisanne richt zich op thuis werkende mensen, personen die minder mobiel zijn en iedereen die gewoon thuis wil ontspannen. In de uitgekiende inrichting van haar auto vervoert zij alle materialen die zij nodig heeft. Van een uiterst comfortabele, in standen verstelbare, behandelstoel en massagetafel, tot aan handdoeken en producten voor de verzorging van de huid. "Mijn klanten hoeven alleen te zorgen voor stroom en water" zegt ze lachend.

Massage

"Het geeft mij voldoening om mijn cliënten ontspanning te kunnen bieden.", vertelt ze. "Tijdens een ontspanningsmassage met warme olie kan men heerlijk tot rust komen." Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in Lomi Lomi, een uit Hawaii afkomstige techniek waarbij de rug van de cliënt met de onderarmen wordt gemasseerd.

Wellness@Home richt zich ook op ontspanning op de werkplek. Nek- en schouderklachten, vermoeidheid en stress kunnen door stoelmassage worden verminderd. Op een speciale massagestoel kunnen medewerkers in hun eigen werkomgeving behandeld worden. De werknemers ontvangen deze behandeling van ongeveer een kwartier met hun kleding aan. Stoelmassage, een goede investering in uw personeel!

Schoonheidsbehandeling

Ook met gezichtsbehandelingen zorgt Lisanne voor ontspanning en verzorging. De basisgezichtsbehandeling bevat naast reiniging en dieptereiniging onder andere een massage, masker en aanbrengen van een verzorgende crème. Deze gelaatsverzorging is al zeer compleet maar zeker uit te breiden met aanvullende behandelingen zoals epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen. De Spa manicure behandeling zorgt voor fluweelzachte en verzorgde handen. Een heerlijk ontspannende voetverzorging met massage geeft direct nieuwe energie.

Verzorgingsproducten

De verzorgingsproducten die zij gebruikt zijn van het Belgische merk Body&Bess. Deze bevatten alleen natuurlijke bestanddelen met als voornaamste ingrediënt de frambozenpitolie. De Intensive Body Oil bevat 60% pure frambozenpitolie, de natuurlijke verzorging voor een frambozenzachte huid.[l]