En de winnaar is...Hugo Noback (l)! FOTO REIN NUITEN
En de winnaar is...Hugo Noback (l)! FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

BC 't Palet, het ging er warm aan toe

ETTEN-LEUR - Woensdag 26 juni is er met 6 beugelaars goed spel geleverd. Er zijn overigens toen slechts 4 partijen gespeeld. Zo af en toe moet je ook eens lekker bijkletsen en dat kun je dan maar beter uit de zon bij De Linde doen.

Na de gespeelde partijen bleek de stand voor de winst van het juni-klassement wel heel spannend. Vier beugelaars stonden met een gemiddelde tussen 27,83 en 27,47 ongekend dicht bij elkaar. In volgorde: Piet Verhoeven, Hugo Noback, Rein Nuiten en Tonny Geldtmeijer.

Vrijdag 28 juni was de beugelclub bijna compleet. Jan en Gonnie van der Wal waren terug van vakantie en moesten nog erg wennen aan "het spelletje". Zeven partijen maar liefst zijn er gespeeld. Rein Nuiten had duidelijk zijn dag niet en verloor, als enige, alle drie zijn gespeelde partijen. Kees Naalden en Hugo Noback daarentegen wonnen al hun gespeelde partijen. Ook Ries Jaspers, Tonny Geldtmeijer en Martien de Jong draaiden lekker mee. Gonnie en Jan van der Wal moesten, zoals gezegd even wennen maar wonnen toch ook een van hun gespeelde partijen. Zo ook Johan Hoppenbrouwers die helaas dit keer, spelend met buurman Rein Nuiten, een paar punten tekort kwam om bij de top-vijf te eindigen. Al dat geweld heeft ertoe geleid dat Hugo Noback als 1e is geƫindigd net boven Piet Verhoeven. Tonny Geldtmeijer is derde met een paar tienden net boven Rein Nuiten. Kees Naalden voert het tweede deel van het klassement aan gevolgd door Ries Jaspers, Johan Hoppenbrouwers, Jan van der Wal, Martien de Jong en Gonnie van der Wal. [l]