Optreden in Huis 's-Hertogenbosch. FOTO JACK WILLEMEN
Optreden in Huis 's-Hertogenbosch. FOTO JACK WILLEMEN Jack Willemen

Optredens KoorBusiness

ETTEN-LEUR - Deze maand is KoorBusiness lekker actief geweest. Op 1 juni hebben we deelgenomen aan het Middelburg VÓLkorenfestival. Onder een stralende zon was het gezellig druk in de historische binnenstad van Middelburg met allerlei koren, die op verschillende locaties binnen en buiten, hun liederen ten gehore brachten.

Het was erg leuk om te zingen in de mooie Gasthuiskerk en tussen de schuifdeuren in ´t Huis ´s-Hertogenbosch. Dat is toch waar we iedere week voor komen oefenen bij De Pastoor, om ook publiek te laten genieten van onze nummers. Zeker zo fijn was het om de andere koren te zien en horen, vaak onder het genot van een hapje en drankje. Alles bij elkaar een heerlijke dag in Middelburg.

Op 6 juni was de opening van de fototentoonstelling “Cirkel van het Leven”, met een flashmob in de evenementenhal van de Nieuwe Nobelaer. Een delegatie van KoorBusiness maakte daar ook deel uit van de cirkel met zangers rondom het podium, waar de rappers stonden. Samen brachten we het lied Alles is NU ten gehore. De tussenruimte was voor de danseressen van In10ce, aan de zijkant was het Cloveniersgilde met de vaandels en trommels, en in het intermezzo waren er nog muzikanten die live muziek ten gehore brachten. Indrukwekkend om aan zo'n grote happening deel te nemen en ongelofelijk knap van de organisatie om alles op zo korte tijd op elkaar afgestemd te krijgen.

Zoals gebruikelijk hebben we ook dit jaar weer als afsluiting voor de vakantie een Family & Friends-avond op maandag 8 juli in De Pastoor, Lange Brugstraat 15, Etten-Leur.

Iedereen die benieuwd is naar ons repertoire, naar de gezelligheid die we onder elkaar hebben of die gewoon zin heeft in een leuke avond met een optreden van ons en een hapje en drankje, is van harte welkom om te komen kijken. We laten horen waar we dit jaar aan gewerkt hebben samen met onze dirigent Rogier de Pijper en toetsenist Stijn Driessens.

We beginnen om 20:30 u (zaal open om 20:15u). De toegang is gratis.

Oproep

Om de lage tonen in ons koor wat beter vertegenwoordigd te krijgen, zijn we op zoek naar meer mannen, die zich bij ons willen aansluiten. Dringende oproep ook voor een combo, enkele muzikanten, die het fijn vinden om ons te begeleiden bij optredens.

Voor meer informatie over ons: www.koorbusiness.nu Volg ons ook op Facebook. [l]