Bossers Vlees staat vooral bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten.
Bossers Vlees staat vooral bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten. Foto:

Bossers Vlees breidt barbecues en grills enorm uit

BREDA - Het aantal barbecues en grills met spit is enorm uitgebreid om aan de toenemende vraag te voldoen. Buiten eten is enorm populair en leuk. Het buiten koken hoort daar bij, met vlees, vis of vega op de barbecue of aan het spit is dat enorm leuk. U kunt de barbecues op gas of houtskool, de grills, de wokpannen, steengrills, fonduesets, gourmetstellen gratis gebruiken. Reserveren is belangrijk, we hebben heel veel apparaten maar moeten toch een planning maken.

Bossers Vlees heeft een enorm assortiment voor de barbecue, fondue, gourmet en steengrill. Dagelijks worden alle producten zelf gemaakt. De spiezen en saté in alle variaties worden zelf in eigen keukens gemaakt. Het vlees wordt dagelijks vers gemarineerd, spare ribs, drumsticks, beenhammen en spek worden steeds weer dagelijks vers gegrild.

Grote stukken vlees zijn erg in trek. Denk daarbij aan Picanha, Brisket, Bavette, Procureur, Boston Butt, T Bone, Tomahawk, Rib Eye, Entre Cote, Rib Roast, Ossenhaas, Lamsbout, Heel Lam, Speenvaken, Hele Schouder of Hele Hammen. U kunt dan ook het spit gebruiken.

Bossers Vlees is een vers vleesformule waarbij zeer scherpe prijzen worden gehanteerd met een hoge kwaliteit vertelt eigenaar Lauran Bossers. Met de voordeelformule boekten we direct succes. Al snel bleek de klanten uit de wijde omtrek hun vlees bij ons kwamen kopen. Klanten komen speciaal voor de prijs, de kwaliteit en de vriendelijke en kundige bediening. Het slagersvak is een beroep dat al in de vroege uurtjes start. De winkels gaan altijd al om 7.00 uur open en vanaf die tijd bent u al welkom.

Bossers Vlees staat vooral bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten. In deze periode is het zodoende extra druk met alle bestellingen. Aan te raden is dus om vooraf via internet of telefonisch uw bestelling te plaatsen. Kijk voor meer informatie en de actuele aanbiedingen op: www.bossersvlees.nl

Bossers Vlees Breda, Donk 12, 4824 CS Breda, 076 5418978. [l]