Road-Runners Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Leden van RoadRunners Etten-Leur hebben in het voorbije weekend weer mooie prestaties geleverd. Zij kwamen uit in de Turfloop in Schijf en in de Trackmeeting in Utrecht.

Trackmeeting Utrecht

Als afsluiting van de eerste helft van het baanseizoen liepen op vrijdag 12 juli Thijs Staps, Wessel Roks en Thomas Crul in Utrecht de 3000 meter. Alle drie slaagden erin hun tijd op die afstand te verbeteren. Thijs Staps kwam nu tot de tijd van 9,16,33 een verbetering met slechts 0,32 seconde, maar toch. Wessel Roks liep een paar seconden van zijn tijd af en bracht die op 9.35,14. Thomas Crul deed er 1 seconde af en zijn nieuwe tijd is nu 9.57,71. Veel succes mannen in de tweede helft van het baanseizoen.

Turfloop Schijf

Op zaterdag 13 juli wed in Schijf de populaire Turfloop gehouden. Er werd gelopen op afstanden over 5 en 10 km. Op de 5 kilometer behaalde Corina van Koulil een mooie 3e plaats in de uitstekende tijd van 22.02. Bij de mannen werd Ad van Beek 7e en hij liep de tijd van 19.23.

Verbeteren prestaties

Vind je hardlopen leuk en je wil in wedstrijden proberen je grenzen te verleggen, kijk dan eens op de website van Road Runners Etten-Leur ( www.rrel.nl ). De wedstrijdgroep van Road Runners Etten-Leur traint op dinsdagavond. Afwisselend een week op de weg en de andere week op de atletiekbaan van ARVAchilles. Op zaterdagmorgen traint de wedstrijdgroep in het bos. Afwisselend in de Pannenhoef het bosgebied tussen Etten-Leur en Rijsbergen en in bosgebied Surae in Dorst. De overige trainingen voer je alleen uit. De aard van die trainingen worden door de trainer van de groep samengesteld en besproken. Je kunt een 4-tal weken meedoen en kijken of het je bevalt. De minimumleeftijd om lid te worden van Road Runners Etten-Leur is 16 jaar. [l]