Zelfs onder de parasol is het te heet! FOTO JAN VAN DER WAL
Zelfs onder de parasol is het te heet! FOTO JAN VAN DER WAL Jan van der Wal

Uitslagen BC 't Palet

ETTEN-LEUR - De afgelopen weken genoten ook diverse beugelaars van 'een verblijf elders'. "Vakantie noemen wij dat niet. Want als we dat zeggen krijgen we regelmatig te horen, jullie hebben het hele jaar vakantie!" Dus gebeurde het dat er soms slechts vijf en één keer drie beugelaars actief waren.

Toch zijn er een paar opmerkelijke prestaties te melden. Piet Verhoeven speelde in juli 19 partijen en heeft er daarvan 17 gewonnen! Piet staat dan ook ongekend hoog met 29,47 gemiddeld aan kop van het juli-klassement. Johan Hoppenbrouwers daarentegen had een aantal partijen met uitzonderlijk lage scores. Zo ook Martien de Jong en Ries Jaspers. Dan nog Hugo Noback, de winnaar van het juni-klassement, draagt nu de rode lantaarn. Wat een leuk spel is toch dat beugelen!. Vrijdag 26 juli is er overigens helemaal niet gebeugeld, vanwege te riskante buitentemperaturen!

Resultaten eerste half jaar

Tot slot voor nu, zoals beloofd, de resultaten over het eerste half jaar 2019. Aan kop Piet Verhoeven met een gemiddelde van 27,81 gevolgd door Rein Nuiten met 27,42. Dan een rijtje met een gemiddelde van 'in de 26'. Te beginnen met Johan Hoppenbrouwers met 26,88 gevolgd door Ries Jaspers met 26,81. Dan Jan van der Wal met 26,60 Hugo Noback met 26,50 Tonny Geldtmeijer met 26,37 Kees Naalden met 26,30 en Martien de Jong met 26,01. Gonnie van der Wal en Piet Vermunt sluiten af met respectievelijk 24,90 en 24,80.[l]