Toernooicommissie met groundsman. FOTO J. ENGBERS
Toernooicommissie met groundsman. FOTO J. ENGBERS J. Engbers

Succesvol Coremans open 45+ dubbeltennis toernooi

ETTEN-LEUR - Bij TC Etten werd op zondag 4 augustus fel gestreden om de eerste en de tweede plaats in verschillende leeftijdscategorieën met verschillende speelsterktes. En dat voor de twintigste keer.

Het vorige weekend zijn we gestart met 206 deelnemers die in poultjes speelden. In totaal werden in 206 wedstrijden strijd geleverd wat resulteerde in 18 finale wedstrijden Naast deze sportiviteit staat ook gezelligheid bij dit toernooi hoog in het vaandel. Elke avond was het druk en gezellig langs de banen en op het terras. Barcommissie en kookploeg zorgden goed voor de bezoekers. Er werden verschillende maaltijden geserveerd, er waren kleine hapjes.

Elke avond was er een loterij onder de deelnemers, die mogelijk werd gemaakt dankzij de lokale middenstand die ruimschoots prijsjes ter beschikking stelde. De toernooicommissie zorgde voor een goed verloop van de wedstrijden rekening houdende met individuele wensen.

Aan het einde van de middag voor de prijsuitreiking werd de kookploeg speciaal in het zonnetje gezet, zij gaven aan, na jarenlange inzet voor de keuken en de inwendige mens, mee te willen tennissen en er dan geen tijd meer is voor het koken.

Verder werd uitvoerig aandacht besteed aan het bereiken van de AOW leeftijd van onze Groundsman Jac Christianen, de man die meer dan 30 jaar zorg draagt voor het tennispark. Ons tennispark is met recht een park, dat er bijzonder fraai uitziet. Speciaal voor hem waren muzikanten uitgenodigd en werd een feestje gebouwd.

Nog voordat de prijsuitreiking kon aanvangen nam Dhr. Bram Coremans het woord om zijn lof uit te spreken over iedereen, spelers en organisatie die het toernooi mogelijk maken tot wat het is. Hij zegde toe om volgend jaar weer als hoofdsponsor op te zullen treden.

Na de prijsuitreiking en de laatste loterij trok een ieder tevreden huiswaarts met de toezegging om volgend jaar weer terug te komen.[l]