KV Focus weer van start

ETTEN-LEUR - De vakantie is bijna voorbij dus kan er weer aan sport gedacht/gedaan worden. Bij KV Focus gaan de trainingen weer van start.

Rolf Latuperissa ook dit seizoen de trainer van Senioren 1 en 2 en verzorgt hij de coaching van Senioren 1. Jos Nooijens en Stijn Gelderblom gaan Senioren 3 training geven. Ook dit seizoen zijn de trainingsavond op het veld dinsdag en donderdag van 20:15-21:30 uur (zelf warmlopen van 20:00-20:15 uur). De eerste trainingsavond is op dinsdag 13 augustus.

De jeugd van KV Focus mag nog een weekje wachten voor ze aan hun voorbereiding gaan beginnen. Op zaterdag 24 augustus gaan er 2 oefenwedstrijden worden gespeeld (nadere informatie hierover volgt nog).

Op zaterdag 31 augustus vindt een driekamp bij Focus plaats waarvoor 2 teams zijn ingeschreven. Focus 2 speelt van 12:00-15:00 uur en Focus 1 speelt van 15:00-18:00 uur. Na afloop van de driekamp worden de definitieve teamsamenstellingen voor het komende seizoen bekend gemaakt. Dus alles staat in het teken van de voorbereiding van het seizoen 2019- 2020.

Maar nu even wat anders. Zoal elke vereniging kunnen we bij KV Focus ook nieuwe leden gebruiken. Vanaf 6 jaar kan men al bij ons terecht en geplaatst worden in een team. Maar natuurlijk weet je nog niet of je korfbal leuk vind of gaat vinden. Daarom is er de mogelijkheid om 4 keer gratis mee te komen trainen. Dan kom je in een team met leeftijdsgenoten. En na die 4 keer gratis trainen hopen we natuurlijk dat je het zo leuk vind en we kunnen inschrijven als nieuw lid. Kom daarom gerust eens kijken en of meedoen op dinsdag- of donderdagavond op ons terrein gelegen aan de Olympiade in Etten-Leur. De senioren zijn komende week al welkom maar de jeugd moet nog even wachten tot dinsdag 20 augustus a.s. Maar natuurlijk staan er op dit moment nog andere activiteiten in de steigers. De activiteitencommissie is momenteel bezig om een programma voor het komende seizoen op poten te zetten voor jong en oud. Want er wordt bij KV Focus meer gedaan dan alleen korfbal. KV Focus is een regiovereniging die is ontstaan uit een samensmelting van ELKV uit Etten-Leur en KV Zevenbergen uit die plaats. Bij ELKV waren er nagenoeg geen senioren en bij Zevenbergen geen jeugd. Door het samengaan is er een enthousiaste nieuwe vereniging ontstaan met jeugd en senioren teams. Nieuwsgierig geworden naar korfbal en KV Focus kijk dan eens op onze site www.kvfocus.nl. Weet dat je welkom bent en we hebben geen wachtlijsten. [l]