Team Uniek, een unieke dagbesteding

ETTEN-LEUR - Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar kwaliteiten kan en mag benutten. Onze groep cliƫnten heeft kwaliteiten, de een kan goed buiten werken, de ander werkt graag met ouderen, weer een ander heeft kwaliteiten als gastheer/vrouw.

Wij bieden een uitgebreid aanbod werkzaamheden zodat er voor een ieder iets bij zit. Dit alles gebeurd in een kleinschalige setting zodat wij echt in kunnen spelen op de wensen van onze mensen.

Soms is het nog niet duidelijk als mensen bij ons komen waar hun kwaliteiten of wensen liggen. Wij gaan dan samen kijken wat de wens is, waar de kwaliteit ligt en wat haalbaar is.

Met onze werkzaamheden staan wij in de maatschappij, wij gaan naar verenigingen, instellingen, ondernemers en helpen daar een handje. Ons motto is dan ook: Samen bereiken we meer.

Voor onze mensen is de waardering die ze krijgen fijn en heel belangrijk, ze doen echt mee. Ze doen er toe, ze mogen er zijn.

Wij zijn in gesprek geraakt met het bestuur van vv Internos, dit klikte goed. Hierop hebben we besloten dat wij de stap gaan wagen en zijn in Etten-leur ook een Uniek Team gestart. [l]