Seizoen 2019-2020 bij Internos begonnen

ETTEN-LEUR - Ondanks dat het sportpark afgelopen weken dicht was, werd er al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Alle overbodige materialen zijn opgeborgen, alles heeft een grondige schoonmaak gehad. Men is begonnen met het lijnen van de velden. Kleedkamers zijn in orde gemaakt. Lof aan onze onderhoudsploeg hiervoor!

In voorbereiding op de beker en de competitie zijn Zaterdag 1, Zaterdag 2 en JO19-1 afgelopen week begonnen met trainen. De overige teams beginnen komende week met trainen. We mogen ook met trots melden dat voor alle teams leiders en trainers zijn gevonden.

Onder leiding van de HJO zullen er ook nog JVTC cursussen georganiseerd gaan worden. Hier wordt erg naar uitgekeken. Tevens zullen de JO15 spelers een cursus spelbegeleiding gaan volgen. We zijn ook erg blij mee te delen dat elk team een trainer en/of leider heeft.

Ook is er een nieuwe werkgroep begonnen met brainstormen om alles nog meer en zo goed mogelijk neer te gaan zetten voor de club.

Tot slot: ook de woensdagmiddaginlooptrainingen gaan komende week weer beginnen. Enthousiaste en ervaren trainers zullen kinderen vanaf 5 jaar weer van harte welkom heten. Inlooptrainingen zijn elke woensdagmiddag en starten om 14.30 uur. Meer informatie bij Dhr. Wim van den Bemt, aanwezig in de leiderskamer of op het terrein.

We wensen iedereen veel plezier en een goed voetbalseizoen toe! [l]