Wie of wat is KV Focus

ETTEN-LEUR - KV Focus is ontstaan uit een fusie van Korfbalvereniging ELKV en Korfbalvereniging Zevenbergen.

Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Lekker trainen en je volle inzet geven tijdens een wedstrijd, in een gezellig team.

Naast het sporten staat gezelligheid en een goede sfeer ook hoog in het vaandel. Focus heeft een mooie kantine, waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd: Kaartavondjes, een playbackshow, koppelschiettoernooi, barbecue, seizoensafsluiting... alle leden, maar ook familie en vrienden van onze korfballers, zijn hierbij van harte welkom. KV Focus is met recht een sportvereniging voor het hele gezin.

KV Focus beschikt over enthousiaste trainer/coaches die, naast de sportieve prestatie, ook veel belang hechten aan het sportplezier.

Wat is korfbal

In een notendop: Korfbal is echte een familiesport. Een dagje korfbal is en dagje uit me het hele gezin. Zo kunnen jong en oud, dames en heren, allemaal sportief aan de slag met korfbal. Wat korfbal zo uniek maakt is dat het een gemengde teamsport is. Dat maakt sporten zeker zo leuk.

Bij KV Focus staat het plezier in het spelletje voorop. We staan voor gezelligheid in combinatie met prestatiegerichtheid. KV Focus is daarom meer dan allen een korfbalvereniging.

Om korfbal te leren en bij te houden wordt er natuurlijk getraind. Dit doen we op onze vaste trainingsavonden op dinsdag en donderdag. Vanaf 18.45 uur zijn de teams onder leiding van hun trainers/coaches volop aan de gang. Als men dan ziet hoe enthousiast ze bezig zijn, dat alleen al is genieten. Kom gerust eens een kijkje nemen en waarom probeer je het zelf niet. De trainingstijden zijn als volgt:

Focus D en Focus C op dinsdag en donderdag van 18.45-19.45 uur

Focus B en Focus A op dinsdag en donderdag van 19.00-20.00 uur.

Focus Senioren 1, 2 en 3 op dinsdag en donderdag van 20.15-21.30 uur.

Het voordeel dat alle teams op een avond trainen is dat men zo een band met elkaar kan opbouwen. Dat is zeker goed voor het verenigingsgevoel. Ook zeer belangrijk.

Ons mooie complex is gelegen aan de Olympiade en loop gewoon eens vrijblijvend binnen. Er zijn voldoende mensen aanwezig om uw eventuele vragen over korfbal en KV Focus te beantwoorden. Of neem eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl. Vanuit de site kunt u doorstappen naar onze facebookpagina. [l]