Badminton vereniging houdt open huis

RUCPHEN - Vanwege het vertrek van een aantal competitie spelers loopt het aantal volwassen spelers ernstig terug bij de Rucphense Badminton vereniging. De club heeft dan ook voldoende ruimte om nieuwe leden te verwelkomen, waarbij het accent op recreatief badminton ligt.

De inmiddels 45 jaar oude vereniging speelt al vanaf de oprichting op donderdagavond tussen 7 en 10 in de Vijfsprong. De leeftijd van de spelers is tussen de 7 en 77 jaar oud! Een sport dus, die door elke leeftijdsgroep gespeeld kan worden en niet weer-gebonden is.

Was er enkele jaren geleden nog een wachtlijst, op dit moment kan je zo ‘aan slag’.

Het aantal jeugdleden binnen de vereniging blijft redelijk stabiel maar met de senioren is het minder rooskleurig gesteld. Omdat de club wegens omstandigheden plotseling zonder trainer kwam te zitten, vertrok een groot deel van de competitie spelers naar een andere vereniging.

Om de opengevallen plaatsen op te vullen, biedt de vereniging de mogelijkheid om in de maand september gratis kennis te komen maken, zonder verdere verplichting!

Belangstellenden zijn welkom op donderdagavond vanaf 20.15 uur in sporthal "de Vijfsprong" in Rucphen. Voor materiaal en speluitleg wordt gezorgd. De jeugd training begint om 19.00 uur.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar http://www.bcdemeppers.nl/ of kom gewoon even op een donderdagavond vrijblijvend een kijkje nemen in de Vijfsprong in Rucphen. [l]