Drs. Maja Jeffkins geeft cursus  'Psychologie & Intuïtie' voor vrouwen.
Drs. Maja Jeffkins geeft cursus 'Psychologie & Intuïtie' voor vrouwen. Foto:

Unieke voorjaarscursus 'Psychologie & Intuïtie'

ETTEN-LEUR – Op donderdagochtend 19 september start drs. Maja Jeffkins in Ontmoetingscentrum de Linde een speciale cursus voor vrouwen met als titel: 'Psychologie & Intuïtie'!

Inzicht in het gedrag van mensen vanuit de positieve psychologie, loslaten, 'spirituele wetten' waar je vrolijk van wordt, wetenswaardigheden om je intuïtie te versterken, de kracht van dankbaarheid, relativeren, met een kwinkslag een negatieve situatie positief maken zijn maar enkele van de vele onderwerpen die aan de orde zullen komen.

Leerzaam en gezellig
Maja: "Deze cursus is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig om aan deel te nemen. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig. Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en intuïtie is van harte welkom!"

Datums
De data waarop de cursus gehouden wordt, zijn: donderdagochtend 19/9, 3/10, 31/10, 14/11, 28/11, 12/12, 9/1, 23/1 van 10.00 tot 12.00 uur in Ontmoetingscentrum de Linde, Wipakker 16, Etten-Leur.

De vergoeding om deel te nemen is € 195,-. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden
Iedereen die zich wil aanmelden of graag meer informatie wil hebben, kan geheel vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins op: 010-2344554 of kijken op www.praktischepsychologie.nl [l]