Driekamp bij KV Focus

ETTEN-LEUR - De voorbereidingen bij KV Focus voor de competitie seizoen 2019-2020 zijn in volle gang. Er wordt op dinsdag en donderdagavond al volop getraind en er staan wat wedstrijden op het programma.

De selectie gaat op 27 augustus naar Rotterdam voor het spelen van een oefenwedstrijd tegen Eureka. In tegenstelling tot voorgaande jaren dat er een weekend was met het internationaal toernooi heeft men bij KV Focus besloten om nu eens wat anders te proberen.

Driekamp
Op zaterdag 31 augustus gaan de teams van KV Focus de strijd aan in de vorm van een driekamp. Onderverdeeld in 3 tijdsblokken gaan de teams de sportieve strijd aan. De B C en D jeugd starten om 09.00 uur met hun wedstrijden. De poule indeling is als volgt: Focus D1 speelt tegen Springfield D1 en Springfield D2 wedstrijdjes van 2x15 minuten. Focus C1 speelt tegen Terda C1 en KV Dot C1 en Focus B tegen Terda B1 en Vincotte B1. Deze wedstrijden duren 2x20 minuten.
Om 12.00 uur start het volgende blok Bij de A jeugd zijn er 2 poules met de volgende teams die het tegen elkaar gaan opnemen: Terda A2-Caproen A2 en Juliana A1. In de andere poule spelen tegen elkaar: Focus A1-Terda A1 en Caproen A1. Ook de poule van Senioren 2 start om 12.00 uur. Hiervoor komen in het veld. Focus 2-Terda 1 en Caproen 2. Als dit alles gespeeld is gaat om 15.00 uur het laatste blok in. Dan komen in het veld Focus 1-Juliana3 en Caproen 1. Het belooft spannende wedstrijden te worden en dan kunnen de coaches gaan uitmaken wie er in welk team zal starten als eens week later de competitie van start zal gaan. Teams en coaches veel plezier en succes.


Info
Dus zoals u kunt lezen volop beweging bij KV Focus. Wilt u dit eens aanschouwen kom dan gerust langs op een van onze trainingsavonden of komende zaterdag. Er zijn altijd mensen van KV Focus aanwezig om uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Leuker zou het zijn als u op dinsdag of donderdagavond een keer mee komt trainen. U bent van harte welkom op ons terrein gelegen aan de Olympiade 41 in Etten-Leur.
Meer info is te zien op onze site: www.kvfocus.nl [l]