De Feeters genieten op de rondvaartboot.
De Feeters genieten op de rondvaartboot. Rien van Halteren

Feeters kunnen meer dan wandelen

ETTEN LEUR - Eenmaal per jaar laten de leden van de Etten-Leurse wandelvereniging “De Losse Feeter” het wandelen voor wat het is. Dan gaan ze er op uit om hun jaarlijkse club dag te vieren. Dit jaar ging de reis naar Heusden en Woudrichem.

Om 08.30 uur op zaterdagmorgen 24 augustus stonden de bussen klaar om de circa 100 deelnemers te vervoeren naar Heusden. Slechts het bestuur wist waar de reis naar toe ging, voor de overige leden was het een volslagen verrassing. In Heusden aangekomen werd de groep aan een lang koord naar de rondvaartboot gebracht tot grote hilariteit van de leden zelf en de dorpsbewoners. De boot bracht de Feeters naar Woudrichem, maar niet nadat er eerst lekker werd geluncht aan boord van de boot. Voorzien van genoeg eten om een rondwandeling in het mooie stadje Woudrichem te maken.

Weer terug aan boord van de rondvaartboot ging het weer richting Heusden met aan boord de nodige hapjes en drankjes. In Heusden was er weer gelegenheid om het stadje te verkennen, maar veel Feeters gaven tocht de voorkeur aan de Heusdense terrasjes. En dan terug naar Etten-Leur met de gereedstaande bussen, terugkijkend op een zeer geslaagde clubdag. Het leverde de bestuursleden de nodige complimenten op. En natuurlijk werden de weergoden bedankt. Kortom: een fantastisch geslaagde dag. U ziet: De Feeters kunnen inderdaad meer dan alleen maar wandelen en dat is misschien ook voor belangstellenden, die onze gezelligheid mee willen maken, een reden om zich aan te melden als clublid. Info: Levien van Vlimmeren tf. 06-22493101 of E-mail: levienvv@ziggo.nl. [l]