Roadrunners actief in Steenbergen en Utrecht

ETTEN-LEUR - In Steenbergen waagde Hans van der Meer zich dinsdagavond ondanks de warmte aan de 10 km. Wat wellicht meespeelde was het feit dat hij deze wedstrijd moest lopen om nog kans te maken in het Running Center Loopcircuit West-Brabant.

Hans besloot vanwege de warmte rustig aan te lopen en eindigde met 50:44 net buiten het podium bij de heren 65+. De andere Roadrunner die meeliep, Wim van Haperen, vinden we ook terug op de 4e plaats, maar bij de 5 km, in een verdienstelijke 23:15.

Runnersworld
Vrijdagavond 30 augustus jl. was de laatste avondwedstrijd van de Runnersworld Track Meetings 2019 in Utrecht. Hier stonden drie atleten van de wedstrijdgroep van Ad Vissers aan de start van de 5 km. Thomas Crul liep deze eerste wedstrijd na zijn vakantie in een mooie tijd van 18:02, de grens van 18 minuten komt in zicht! Daarna was het de beurt aan Thijs Staps en Wessel Roks die samen in dezelfde serie zaten. De groep was vanaf de start erg onrustig, dit leidde tot een valpartij. Gelukkig kon Wessel overeind blijven ondanks dat hij op de rand van de baan trapte. Thijs besloot naar twee jongens te lopen die net voor deze groep liepen, echter het lukte hem niet dit tempo vol te houden. Op 3400 meter haalde Wessel met zijn groepje Thijs in, die niet meer kon aanhaken. Wessel kon de laatste drie ronden versnellen en passeerde na een machtige eindsprint de finish in 16:21. Opnieuw een dik pr voor deze man in vorm! Thijs kon de laatste ronde nog versnellen en eindigde in 16:31, zijn tweede tijd ooit. Al met al een mooie strijd tussen deze twee mannen, die leidt tot mooie prestaties!

Meetrainen
Wil je graag onder deskundige begeleiding wedstrijden lopen en je tijden verbeteren en ben je bereid en in staat 3x per week te trainen? Trainer Ad Vissers maakt voor iedere loper van de wedstrijdgroep (minimum leeftijd 16 jaar) een schema op maat, afgestemd op het doel van de individuele loper. Interesse? Kom vrijblijvend eens een keer meetrainen. Wij vertrekken iedere dinsdagavond om 19.30 uur vanaf de sporthal bij het Trivium in Etten-Leur. Voor meer info, kijk op www.rrel.nl [l]