De picknick tijdens de jaarlijkse fietstocht. FOTO NICO GEERS
De picknick tijdens de jaarlijkse fietstocht. FOTO NICO GEERS Nico Geers

Mooie picknick fietstocht KBO Etten-Leur C/Z

ETTEN-LEUR - Op woensdag 28 augustus was het weer zover de jaarlijkse picknick fietstocht stond weer op het punt om te starten om klokslag 10.00 uur was de afspraak.

En om 09.30 uur een flinke bui, oei oei wat gaan we doen aflassen of toch maar gaan fietsen, we gaan maar naar De Linde en kijken of er deelnemers zijn, en jawel op de afgesproken tijd waren er 27 deelnemers die het risico op een nat pak wel wilde nemen. We zijn vertrokken richting Prinsenbeek daarna via de Kadijk in Breda naar Teteringen via de waterdonken, in Teteringen richting Oosterhout maar halverwege rechtsaf om door de bossen de A27 over te steken richting Dorst. Om 12.00u waren we bij het parkeer terrein nabij Beum en daar waren Corrie & Theo met koffie en thee en lekkere koeken, en als verrassing voor de deelnemers was ook Hans aanwezig op de parkeerplaats (herstellende van een operatie).
Na de lunch richting Bavel om via de bossen uit te komen op de chaamse weg en rechtsaf richting Chaam, alwaar we net voor Chaam even hebben genoten van het terras bij De Steengroeve, dan weer op de fiets en even achter Chaam gaan we richting Strijbeek en natuurlijk over de Strijbeekse Heide schitterend mooi deze tijd om dan weer verder te gaan naar Galder en via Rijsbergen weer terug naar De Linde alwaar we om 16.00 uur weer klokte.
Het was een mooie route met goed weer, geen regen meer gehad. Bij terugkomst nog even wat nagepraat over de route onder het genot van een glaasje. [l]