Bridgeseizoen gaat weer van start

ETTEN-LEUR - Donderdag, 5 september, begint het bridgeseizoen weer voor de leden van BC De Gong. Voorafgaande aan deze openingsdrive vindt de Algemene Leden Vergadering plaats.

Vanaf donderdag, 12 september, wordt weer competitief gespeeld in twee lijnen, waarbij na elke ronde promotie en degradatie plaatsvindt. 19 december vindt de Kerstdrive plaats, 19 maart het Ruitenboertoernooi en de slotdrive op 14 mei 2020.

Zomerdrives

Ook tijdens zomerdrives waren BC De Gong-leden actief en werden goede resultaten behaald. ‘Onder 'Onder de Baseliek’: 1e Erik Roozendaal; 2e Guido Magnus en 3e Toon van de Bom. ’t Strooienhuis: 1e Nel van Oirschot en Nel Zonligt.

Bridgecursus

Om mensen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met bridgen start dinsdag, 17 september, om 19.00 uur, een beginnerscursus van 8 lessen. Bij voldoende belangstelling komt hierop in januari 2020 een vervolg, waarbij deelnemers hun kennis in de praktijk brengen onder begeleiding van ervaren spelers van BC De Gong tijdens de reguliere speelavond op donderdag. Aanmelden kan nog via stef.kossakowski@gmail.com.

Unicef-drive

In november vindt landelijk voor de 6e maal de door de Nederlandse Bridgebond ondersteunde Unicef-drive plaats. Door het enthousiasme van de deelnemers in 2018 organiseert BC De Gong, met thuishaven wijkgebouw De Gong, deze drive voor de 2e maal in Etten-Leur. De opbrengst is voor Unicef. Dit toernooi is voor alle bridgers toegankelijk.

Wilt u meer weten over BC De Gong, ga dan naar de website van BC De Gong of a3slagter@casema.nl[l]