De winnaar van het Nationaal concours, Henk Kokke.
De winnaar van het Nationaal concours, Henk Kokke.

Henk Kokke winnaar Nationaal concours De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 31 augustus hebben negentien vissers, leden en niet leden, deelgenomen aan het Nationaal concours dat jaarlijks wordt georganiseerd door HSV De Kleine Voorn. De omstandigheden waren prima, jammer was dat de vangsten tegenvielen.

Overtuigend winnaar van de wedstrijd werd Henk Kokke die veertien vissen ving die een waarde hadden van 268 punten. Zes van Henk zijn vissen, waaronder een brasem van 52 cm., waren bovenmaats. Ton Aarts werd tweede met tien vissen, keurig verdeeld in vijf onder en vijf boven de maat. Het puntentotaal dat Ton liet noteren was 201. Wim Vermeer ving de meeste vissen van alle deelnemers, 21 stuks. Helaas voor Wim waren ze allen onder de maat waardoor hij bleef steken op plaats drie met 105 punten.

Programma
Woensdag 4 september: Cursus zelfstandig leren vissen voor onze jeugdleden les 1, in de vijver aan de Hoge Neer van 14.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag 7 september: achtste wedstrijd zaterdagochtendcompetitie: Vissen van 9:30 tot 12.00 uur op de steigers in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.
Woensdag 11 september: Cursus zelfstandig leren vissen voor onze jeugdleden les 1, in de vijver aan de Schoenmakershoek van 14.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag 14 september: Koningsvissen. Vissen van 8.30 tot 11.00 uur op de steigers in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs. [l]