M. Mol bezig tijdens de voetbalspeeltuin. FOTO FRED VAN TOLEDO
M. Mol bezig tijdens de voetbalspeeltuin. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

Voetbalspeeltuin start weer bij Internos

ETTEN-LEUR - Vanaf 7 september laat De Voetbalspeeltuin op een speelse en enthousiaste manier peuters in de leeftijd van 2-4 kennis maken met het voetbalspel. Ze leren met een bal om te gaan, mogen een tenue aan van hun favoriete speler en maken nieuwe vriendschappen.

De Voetbalspeeltuin is gratis en peuters zijn welkom met hun ouders en/of grootouders om mee te komen doen. Het is een genot om te zien hoeveel plezier deze kleintjes met het voetbalspel hebben! In de pauze wordt gezorgd voor een lekker bekertje ranja. De Voetbalspeeltuin is op zaterdagochtend van 09.30 - 10.15 uur. De Voetbalspeeltuin wordt georganiseerd door Maikel Mol en Frank de Leeuw. Zij zijn op zaterdagochtend ook aanwezig.

Het nieuwe seizoen is begonnen

Afgelopen weekend was het eerste weekend met een vol programma voor alle teams. Zij nemen allemaal deel an de bekerwedstrijden. Die begin in poule vorm en de komende twee weken worden de poule afgemaakt voor de competities gaan beginnen. Internos wist na 3 overwinningen in de voorbereidende periode deze zegereeks in de eerste bekerwedstrijd in Fijnaart niet te verlengen. Na een 0-1 voorsprong tegen de Fendert werd er met 2-1 verloren. Dit ondanks een groot veldoverwicht. Zaterdag is er een derby met de buurman DSE die om 18.30 begint. Dat moet een mooie testcase worden voor Internos. Er is geloof in een mooi seizoen. Met de terugkeer van maar liefst zes spelers uit onze eigen jeugd is er maar één doel: Promoveren. Het uitspreken van dit doel hoeft de Technische Staf zelf niet eens te doen. De spelers spreken het zelf volmondig uit. "Hiervoor zijn we terug gekomen, we willen iets moois weg zetten en iets terug doen voor de club. We zijn naast teamgenoten ook vrienden van elkaar en geloven een mooi seizoen". De selectie is verder intact gebleven; alleen oudgediende Jelle Coremans heeft te kennen gegeven zijn "voetbalschoenen aan de wilgen te hangen". Het combineren van een studie, werk een jong gezin maken het voor hem helaas niet meer mogelijk dat alles met elkaar te combineren is. Uiteraard bedanken we Jelle voor alle sportieve jaren in de Internos selectie! We wensen iedereen heel veel succes!

Algemene ledenvergadering

27 september worden alle leden door het bestuur uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering. Het is in de kantine, vanaf 19.30-21.30 uur.[l]