AGENDA

Vrijdag 6 september

Lezing over autisme

19:30 | Wijkgebouw de Gong

In mei gaf Jeffrey zijn lezing Passie & Autisme in wijkgebouw de Gong. Dit was een groot succes. Bijna 50 mensen kwamen naar zijn lezing kijken. Het was een bijzondere en waardevolle avond volgens Jeffrey en de gasten. Op vrijdagavond 6 september vanaf 19.30 uur verzorgt Jeffrey nogmaals deze lezing bij de Gong. Wil je aanwezig zijn? Reserveer dan je stoelen op www.goochelaarjeffrey.nl/lezing

Zaterdag 7 september

Lachyoga: kom kennismaken

10:30 | Wijkgebouw de Gong

Op zaterdag 7 september zal Raijitha Kanchan in wijkgebouw de Gong een sessie lachyoga geven. Lachyoga: een combinatie van verschillende lachtechnieken met ademhalingsoefeningen ertussen om te genieten van de vele voordelen, zoals meer zuurstofuitwisseling in het lichaam, meer activiteit en minder stress in het algemeen. Zaterdag 7 september in Wijkcentrum de Gong, Trompetlaan 42, 4876 XA Etten-Leur, aanvang 10.30-12.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur. Aanmelden vóór 1 september via gezond.ettenleur@gmail.com.

Maandag 9 september

Koffie-ochtend

10:00 | brede school d'n Overkant

Elke maandagochtend organiseert wijkvereniging Grient-Sanderbanken een koffie-ochtend. U bent van harte welkom voor een gezellig praatje met een lekker kopje koffie of thee! Wijkhuiskamer Bredeschool D’n Overkant Edward Poppelaan 18 Etten-Leur.