'Een avond met H6 - de Ultieme Hazes show' door dertiental Nederlandse toptalenten. FOTO RUBEN GEUZINGE
'Een avond met H6 - de Ultieme Hazes show' door dertiental Nederlandse toptalenten. FOTO RUBEN GEUZINGE Foto: Ruben Geuzinge

Turfschip in teken van tributes

ETTEN-LEUR - Het theaterseizoen 2019-2020 staat bij Het Turfschip Etten-Leur in het teken van tributes, waar verschillende bands een eerbetoon aan grote, bekende artiesten en bands brengen. Elk concert is nauwelijks van het origineel te onderscheiden en is gegarandeerd een 'trip down memory lane'.

Hazes: Het tribute seizoen wordt afgetrapt door 'Een avond met H6 - de Ultieme Hazes show' op 21 september. Een dertiental Nederlandse toptalenten brengen u, nu 15 jaar na het overlijden van Hazes, nog één keer het ultieme, laatste concert van Hazes in de Arena.


Pink Floyd: Op 26 oktober krijgt de band BeFloyd het podium. Zij zijn één van de spraakmakende Pink Floyd tribute bands uit Europa die de vibe en het Pink Floyd gevoel perfect weten over te brengen in hun live shows.


U2: Op zondag 8 december staat L.A.vation voor de derde keer in Het Turfschip Etten-Leur met hun weergaloze U2 tribute. Deze uit Los Angeles (USA) komende band treedt al meer dan 30 jaar over de hele wereld op met hun ongelooflijk authentieke weergave van een echt U2-concert.


John Denver: John Adams Band sluit het seizoen op zondag 22 maart 2020 af met een tribute aan John Denver. Onder de titel 'Celebrating the life and music of John Denver' wordt met het echte Denver-geluid een ode aan de bestverkopende artiest van de jaren 70 gebracht. [l]