Mart v.d. Enden (2e van r) krijgt (te) uitgebreid info van Kees Naalden. FOTO REIN NUITEN
Mart v.d. Enden (2e van r) krijgt (te) uitgebreid info van Kees Naalden. FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Alweer een nieuwe speler bij beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - Zeer regelmatig melden we hoe mooi ons spel in elkaar steekt. Ook dat we nog wel wat uitbreiding kunnen gebruiken. Belangstelling "langs de lijn", daar ontbreekt het niet aan. Maar lange tijd bleef het daarbij. En nu, twee weken achter elkaar een nieuwe speler erbij.

Deze week meldde Mart van den Enden zich. Aangestoken door het "beugelvirus" tijdens zijn vakantie in Oost Brabant/Limburg. Meteen een spelletje meedoen dan maar, was het advies van Kees Naalden. Dat viel nog niet mee. Het leek wel of de bollen tijdens het spelen in Limburg veel kleiner/lichter waren dan hier! Gelukkig maakten de "ervaren" spelers ook nogal eens een misser. Dat gaf Mart voldoende vertrouwen om op dinsdag eens flink te gaan trainen. Welkom Mart!

Uitslagen
En inderdaad, er waren deze week grote verschillen in de uitslagen. Woensdag overigens maar een spel gespeeld, vanwege de stromende regen. Vrijdag veel volk op de baan met zeer wisselende uitslagen. Ook bij de spelers die zo ongeveer vanaf het eerste uur, zowat 10 jaar geleden, hun eerste bol speelden! Al met al een geslaagde week, waarbij vrijdag in de pauze (dit keer in 2 ploegen) de nieuwkomers uitgebreid zijn geïnformeerd over allerlei zaken. Ook over het beugelen! [l]