Feeters op een verwarmd terras. FOTO RIEN VAN HALTEREN
Feeters op een verwarmd terras. FOTO RIEN VAN HALTEREN Rien van Halteren

Geslaagd uitstapje Feeters op reis

ETTEN-LEUR - Tweemaal per jaar is het zover. De Feeters laten dan de Linde en andere startplaatsen voor wat het is en gaan met de bus naar een ander adres om daar te gaan wandelen en/of een leuk stadje te bezoeken. Ditmaal was Dordrecht aan de beurt.

Om 08.30 uur stapten 54 Feeters en 8 introducees de bus in om ruim een half uur later zich te melden bij het inschrijfkantoor. Gelukkig kon dit gezamenlijk worden gedaan door Levien, dus kon iedereen na de koffie op tijd op pad. Voor degenen die niet de geplande afstanden wilden wandelen, reed de bus door naar het centrum om ze daar te laten uitstappen.

Aanvankelijk werden de wandelaars via een (soms ruime) omweg ook naar het centrum gestuurd. Maar eerst moesten enkele wijken worden doorkruist. Uiteindelijk belandden ze dan toch in het oude historisch centrum met de havens en overal terrasjes. Al was het niet druk op terrassen, maar dat had met het weer te maken. Dit was erg wisselvallig, waardoor menig regencape werd omgeslagen of parapluutje opgestoken. Enkele dappere Feeters waren wel te zien op een terras, maar bij nader inzien zaten ze toch lekker warm onder een terraslamp. Lopend door de beroepenstraatjes werd het oude centrum doorkruist.

Uiteindelijk was iedereen op tijd terug in het startlokaal aan de Patersweg en kon de bus weer worden opgezocht om te worden teruggebracht naar Etten-Leur, na weer een dagje uit georganiseerd door de Losse Feeter.

Mocht U ook willen genieten van deze uitstapjes en alle andere zaken, die de club organiseert of meer willen weten van de wandelclub, dan kunt U zich melden bij Levien van Vlimmeren. Telefoonnummer: 06-22493101 of E-mail: levienvv@ziggo.nl[l]