Dak in wording boven de binnenplaats. FOTO MICHELLE N. SAUZA
Dak in wording boven de binnenplaats. FOTO MICHELLE N. SAUZA Michelle N. Sauza

De Mariaparochie is er klaar mee!

ETTEN-LEUR - In september 2018 zijn we binnen de Mariaparochie begonnen met ons Filipijnen project. Onze pastoor Ton Willemsen heeft persoonlijk contact met de Katholieke Mansalay High School op het eiland Mindoro in de Filipijnen. Voor deze school is hij al een paar jaar geld aan het inzamelen.

Dit geld is bedoeld om de binnenplaats van de school te voorzien van een overkapping. Activiteiten die daar o.a. gehouden worden, zoals de dagelijkse ochtendceremonie, vinden nu plaats in brandende zon of stromende regen. Met de overkapping ontstaat een multifunctionele ruimte die voor meerdere doelen is te gebruiken.

De kosten voor deze overkapping zijn €20.000,-. De helft van dit bedrag is in Bergen op Zoom al bijeen gebracht. Wij willen voor de andere helft zorgen. Met verschillende acties zijn we er bijna. Door diverse acties, sponsorloop van de vormelingen, de spaardoosjes van de communicanten etc. is tot nu toe € 9.250,-- bij elkaar gebracht Was er vorig jaar nog een open binnenplaats, inmiddels is er fors gebouwd en is het dak bijna gerealiseerd. We zijn dan ook bijna klaar met onze actie. We komen nog €750,--te kort om deze overkapping af te bouwen. Help ons dit karwei af te maken. Bouw mee aan het dak en help zo deze school.

Maak een bijdrage over op bankrekeningnr. NL45RABO 0114826196 t.n.v. Parochiële Caritas Instelling Mariaparochie o.v.v .Filipijnenproject. De Caritas Instelling heeft een ANBI status.

Voor vragen kunt u bellen met 06-46560933.

Dank je wel namens de studenten, De Filipijnen werkgroep van de Maria Parochie. [l]